Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zvláštny vzťah Vittekovej s manželom Vittekom: Predstavila mu svojho milenca... Aha, ako spolu vychádzajú!

Robo Vittek a Patrícia Vitteková Zobraziť galériu (8)
Robo Vittek a Patrícia Vitteková

BRATISLAVA - Hoci Patrícia Vitteková (36) a Robo Vittek (34) už pár reálne netvoria, stále sú manželmi a pravidelne sa stretávajú. V posledných týždňoch to bolo kvôli ich futbalovému táboru Vittek Camp, ktorý uplynulú sobotu vyvrcholil slávnostným ukončením. Na tom sa zúčastnilo mnoho známych osobností, ale aj jedna, pre Patríciu špeciálna - jej nový partner Patrik. Zaujímavosťou je, že ho už predstavila aj svojmu manželovi. Pozrite, ako tmavovláskini muži spolu vychádzajú!

Aj po dramatickom rozchode sa manželia Patrícia Vitteková a Robo Vittek spolu naďalej stretávajú. Spájajú ich nielen dcérky či stále právoplatný zväzok, ale aj pracovné povinnosti. Práve kvôli tým boli v kontakte aj v poslednom období – spoločne totiž organizovali už tradičný futbalový tábor Vittek Camp. 

V uplynulých dňoch sa konalo slávnostné ukončenie, ktorého sa zúčastnilo mnoho známych osobností. No oveľa viac pozornosti pútal doteraz v podstate neznámy človek – Patríciin nový partner. Ten totiž prekvapivo s prípravami sobotnej akcie pomáhal. A rovno po boku Roba Vitteka. 

Zdá sa teda, že tmavovláska svoju novú lásku s manželom už zoznámila... A chlapi zjavne nemajú problém sa akceptovať. Naopak, bez problémov spolu komunikujú a spolupracujú. No tomu sa teda hovorí zvláštna rodinka!

Patrícia Vitteková už zjavne svojho milenca Patrika (vpravo) zoznámila so svojím manželom Robom (vľavo). A nemali vôbec problém spoločne pripravovať sobotnú akciu v rámci Vittek Campu.
Zobraziť galériu (8)
Patrícia Vitteková už zjavne svojho milenca Patrika (vpravo) zoznámila so svojím manželom Robom (vľavo). A nemali vôbec problém spoločne pripravovať sobotnú akciu v rámci Vittek Campu.  (Zdroj: Jan Zemiar)
 

Viac o téme: Patrícia VittekováRobo Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu