Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drsná rana pre Malachovského exmanželku: Slová jeho mladej frajerky ju položia!

Sväťo Malachovský a Petra Molnárová sa čoskoro stanú rodičmi. Zobraziť galériu (5)
Sväťo Malachovský a Petra Molnárová sa čoskoro stanú rodičmi.

BRATISLAVA - Minulý rok v lete sa prevalila informácia o nevere známeho komika Sväťa Malachovského (44). Ten svoju dnes už bývalú manželku Ľubicu Čekovskú (42) podviedol s kolegyňou Petrou Molnárovou (30). O trochu neskôr sa hovorilo už aj o tehotenstve mladej milenky. No a jej najnovšie slová exmanželku známeho herca poriadne zabolia!

Bolo veľkým prekvapením, keď sa v lete minulého roka prevalila informácia o nevere známeho herca a komika Sväťa Malachovského. Svoju partnerku Ľubicu podviedol s mladšou kolegyňou Petrou Molnárovou. Manželia sa rozviedli až o pár mesiacov neskôr - v novembri minulého roka. A v tom období sa hovorilo už aj o tehotenstve mladej milenky.

Mnohí by tipovali, že splodenie dieťaťa muselo byť v tomto prípade náhodné, no opak je pravdou. A tieto slová zrejme po tom všetkom poriadne rania práve Malachovského exmanželku. Petra totiž prezradila, že po bábätku napriek okolnostiam túžili. „Takisto sme to plánovali, no nám sa to podarilo o niečo skôr ako sestre,“ prezradila v rozhovore pre Šarm Molnárová. 

Dvojica sa dokonca už rozprávala aj o svadbe, no napokon ju práve kvôli tehotenstvu odložili. „My sme sa nad tým už zamysleli, no deň svadby vyšiel na deň pôrodu nášho syna. Takže svadba sa odkladá na štíhle obdobie. Chcem si to užiť, byť pekná, veď to bude náš deň! O syna sa mi vtedy postará druhá dojčiaca matka... Teda moja sestra!“ prekvapuje svojimi slovami Petra.

Zdá sa teda, že vzťah Petry a Sväťa už počas trvania jeho manželstva s Ľubicou nebol len akýmsi románikom, ale pri takýchto veľkých plánoch musel byť už od začiatku postavený na naozaj pevných základoch. A ktovie, ako by to celé bolo, keby sa vtedy v médiách neprevalila informácia že si milenci spolu užívali v kryokomore...

Viac o téme: Petra MolnárováSväťo Malachovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu