Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Wau, Malachovský schudol takmer 30 kíl: Pozrite, ako teraz vyzerá!

Sväťo Malachovský Zobraziť galériu (9)
Sväťo Malachovský (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Takto sme ho ešte nikdy nevideli! Sväťo Malachovský (44), známy predovšetkým zo seriálu Panelák, je už mesiac hrdým dvojnásobným otcom a zrejme aj príchod nového člena rodiny spôsobil, že herec sa rozhodol zhodiť nadbytočné kilogramy. Za 1,5 mesiaca sa mu podarilo zhodiť neuveriteľných 35 kíl a dnes je na nepoznanie! Pozrite...

Vzhľad Sväťa Malachovského, ktorý sa zviditeľnil seriálom Panelák, neskôr hral dvojrolu v seriáli Dvojičky a nedávno hviezdil v šou Tvoja tvár znie povedome, sa v poslednom čase výrazne zmenil. Známy herec sa totiž pri nakrúcaní najnovšieho projektu Super Karaoke rozhodol zhodiť plnšie bruško, ktoré sa v seriáloch nedalo prehliadnuť. A na prekvapenie mnohých sa mu to aj skvelo podarilo.

Ako prezradil pre jojkársky magazín Top Star, za posledné týždne poriadne schudol. Preto nás zaujímalo, koľko kíl a ako sa mu to podarilo. „Schudol som zatiaľ 27 kíl v priebehu 7 týždňov. Robím to ale trošku sofistikovanejšie - som pod odborným dohľadom firmy, ktorá sa na trhu zaoberá redukciou hmotnosti, takže zatiaľ to bola len úprava stravy a ľahšie kardio cvičenia, ale šport alebo pohyb k tomu postupne pribudne,“ povedal topkám Sväťo, ktorý priznal, že kilá zhodil premyslene, lebo má svoj cieľ.

V seriáli Panelák hral Malachovský Imra
Zobraziť galériu (9)
V seriáli Panelák hral Malachovský Imra

„Cieľom je dostať sa na moju pôvodnú váhu, ktorú mi pred rokmi pokazila hernia disku - poležal som si v nemocnici takmer 2 mesiace a keďže mi lekári neodporučili športy s rotačným pohybom (lyžovanie, basketbal, volejbal), ktoré som robieval, nabral som,“ povedal topkám herec, ktorý chce dať dole ešte zhruba ďalších 7 kíl. „Chcem vážiť približne 94 kíl,” tvrdí herec. Schudol najmä vďaka strave, keďže úplne zmenil svoj jedálniček.

Sväto Malachovský, ktorý hral v seriáli Dvojičky, nedávno zhodil nadbytočné kilogramy.
Zobraziť galériu (9)
Sväto Malachovský, ktorý hral v seriáli Dvojičky, nedávno zhodil nadbytočné kilogramy.

„Mám svoje čarovné nápoje, jem k tomu veľa zeleniny a chudé mäso, takže to ide,“ prezradil v relácii umelec, na ktorom je úbytok na váhe veru aj poriadne vidieť. „Nechcem len jednározovo schudnúť, beriem to ako zdravú zmenu životného štýlu, aj kvôli zdraviu a táto strava mi vyhovuje,” dodal Malachovský, ktorý je schudnutý nielen v tvári, ale aj jeho postava je oveľa štíhlejšia a aj jeho „pupok“ razom zmizol. Treba priznať, že takto mu to pristane oveľa viac. Čo myslíte? Fotografie schudnutého Malachovského nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Sväťo Malachovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu