Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Horúce bozky Krausa a Mórovej: Andy a Diana tvoria pár!

Andy Kraus a Diana Mórová Zobraziť galériu (6)
Andy Kraus a Diana Mórová (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Prichytení! V týchto dňoch vyšli na svetlo sveta zábery, ktoré nasvedčujú tomu, že známy scenárista Andy Kraus (49) a Diana Mórová (47) tvoria pár. Dvojica sa dokonca nebránila ani vzájomným nežnostiam či vášnivým bozkom rovno pred očami ostatných. Veď pozrite!

V uplynulých mesiacoch si prešiel scenárista Andy Kraus turbulentným obdobím. Pred niekoľkými mesiacmi sa zaplietol s mladučkou herečkou a ich krátkodobý románik sa dokonca postaral aj o krach jeho 17-ročného vzťahu s manželkou Danielou, s ktorou vychovával dve deti.


Manželstvo v troskách: Andy Kraus má inú?!


A hoci to Andy v súkromí nemal vôbec ružové, dnes sa môže tešiť z ďalšieho „úlovku“. Najnovšie sa totiž objavil po boku atraktívnej herečky Diany Mórovej, ktorá je rovnako ako Kraus tiež bez partnera. Všetko sa to odohralo v jednej z častí pripravovanej série Paneláku, kde si tento úspešný producent zahral vôbec po prvý raz – a to hneď v serióznej úlohe „Pána Dokonalého“, ktorý si získal srdce seriálovej Ivanky.

„Keď som to písal, tak som premýšľal, že koho by sme tak... Nebolo to zámerne, že postaviť tu postavu na mňa. Postava vznikla najprv, až potom vznikol u mňa ten nápad, že urobím taký, možno aj pre divákov taký „joke“, že som si povedal, že občas treba tie pravidlá aj porušiť,“ okomentoval pre Topstar dôvod svojho premiérového vystúpenia v seriáli Andy.

„Od vysokoškolských čias sa túžim bozkávať s Didi a nikdy mi to nebolo dopriate, čiže som to musel nejakým spôsobom vyriešiť,“ povedal nadšene Kraus, na ktorom bolo vidieť, že si vzájomné nežnosti a horúce bozky s krásnou kolegyňou naozaj vychutnával.

Ani Diana sa však nenechala zahanbiť a Krausovi romantické vyznanie adekvátne vrátila. „Ja mám strašne rada hercov, ktorí sú vysokí, voňaví a príjemní,“ priznala Mórová, ktorá nielen slovami, ale aj gestami naznačila, že všetky indície smerujú práve k jej hereckému partnerovi. Nechajme sa prekvapiť, či iskra medzi nimi nepreletí aj v skutočnosti...

Andy Kraus a Diana Mórová si v seriáli Panelák zahrajú vášnivých milencov.
Zobraziť galériu (6)
Andy Kraus a Diana Mórová si v seriáli Panelák zahrajú vášnivých milencov.  (Zdroj: foto: tv joj)

 

Viac o téme: Diana MórováAndy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu