Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Bratislavský Bál 2017: Známe Slovenky naservírovali prsia... POZOR, lebo vám vypadnú!

Michaela Gašparovičová a Natália Hatalová predviedli nadupané dekolty. Zobraziť galériu (23)
Michaela Gašparovičová a Natália Hatalová predviedli nadupané dekolty.

BRATISLAVA - Sobotný večer sa niesol v znamení noblesy! V bratislavskej Redute sa totiž konal už tradičný Bratislavský Bál. Ten si nenechalo ujsť mnoho známych Slovákov... No pozornosť počas večera pútali najmä dámy - herečka Natália Hatalová (26) a modelka Michaela Gašparovičová (24). Obe totiž v elegantnej róbe naservírovali svoje prsia. A pozrite, div, že im nevypadli!

V sobotu večer sa organizovali hneď dva plesy – jeden v Prahe a druhý v Bratislave. V historických priestoroch Reduty sa konal už tradičný Bratislavský Bál. A podobne ako po minulé roky, aj tentokrát noblesné podujatie prilákalo do spoločnosti množstvo známych tvárí.

Oči všetkých prítomných sa však upriamovali konkrétne na dve dámy... Teda skôr do ich výstrihov. Obe totiž zvolili poriadne odvážne róby. Herečka a speváčka Natália Hatalová zažiarila počas večera vo vínovo červenej róbe s výstrihom, ktorý končil tesne nad pupkom. No a v tom predviedla svoje prirodzene plné prsia.

Modelka Michaela Gašparovičová naservírovala oveľa väčší náklad. O blondínke je známe, že svoje už aj tak dosť veľké vnady má ešte dvakrát zväčšené. V jej prípade sa tak bez pochýb nenašiel jediný človek, ktorý by sexici pozeral priamo do očí. O pár centimetrov nižšie ich totiž hypnotizovali hotové bomby.

Okrem už spomínaných dám na plese nechýbali ani budúci dvojnásobní rodičia Branislav Záhradník s manželkou Danielou, ktorá v romantickej róbe predviedla vytŕčajúce tehotenské bruško. Tiež prominentná dermatologička Alena Pallová, jojkárka Stanka Pavolová, moderátorka Alena Heribanová s manželom Jozefom či bývalá misska Adriana Pospíšilová. Pozrite si FOTO v našej galérii >>

Michaele Gašparovičovej (vľavo) a Natálii Hatalovej sa do očí počas večera zrejme nikto nepozrel.
Zobraziť galériu (23)
Michaele Gašparovičovej (vľavo) a Natálii Hatalovej sa do očí počas večera zrejme nikto nepozrel.

Video: Vystúpenie legendárnej skupiny Milli Vanilli na Bratislavskom Bále

Bratislavský Bál: Milli Vanilli

Viac o téme: Natália HatalováMichaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu