Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prominentná vizážistka Lucid z Nákupných maniačok sa stala mamou!

Lucia Lucid Sládečková Zobraziť galériu (5)
Lucia Lucid Sládečková (Zdroj: Instagram L.S.)

BRATISLAVA - Stala sa mamou! Prominentná vizážistka Lucia Sládečková, ktorú všetci poznajú pod prezývkou Lucid, sa do povedomia verejnosti dostala vďaka jojkárskej relácii Nákupné maniačky. Aktuálne si však blondínka dáva od práce na chvíľočku pauzu. Čakajú ju totiž mamičkovské povinnosti - ako totiž informovala televízia Joj make-up artistka porodila!

Známa slovenská vizážistka Lucia Lucid Sládečková prežíva aktuálne najšťastnejšie obdobie v živote každej ženy. Ako totiž informovala televízia Joj, blondínka sa stala mamou. Na svet priniesla dcérku. Ako neskôr samotná mamička na Facebooku prezradila, dievčatko porodila už 10. februára a dala jej meno po svojej mame - Lýdia.

„Pre mňa to má silný význam, keďže moja mamina je neustále pri nás a pomáha nám ako len vie. Vychovávala nás v najväčšom pochopení a v láske. Keď si predstavím moju mamu a vyslovím jej meno, ide z toho pokora, pokoj a mier. Na počesť mojej maminy, ktorá ma nikdy nerozplakala, som pomenovala aj moje dieťatko. Som vďačná, že je zdravá a nádherná ako z rozprávky,“ vysvelila výber mena na webe Lucid. Gratulujeme!

Lucia Sládečková na svojom Facebooku prezradila nielen meno svojej dcérky, ale aj deň jej narodenia.
Zobraziť galériu (5)
Lucia Sládečková na svojom Facebooku prezradila nielen meno svojej dcérky, ale aj deň jej narodenia.  (Zdroj: Facebook L.Š.)

Lucia Sládečková sa stala mamou.
Zobraziť galériu (5)
Lucia Sládečková sa stala mamou.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Lucia Sládečková ešte s bruškom.
Zobraziť galériu (5)
Lucia Sládečková ešte s bruškom.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Viac o téme: Lucia Lucid Sládečková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu