Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Rozruch na čítaní erotickej knihy: Je Boris Kollár v poriadku?!

Boris Kollár Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Zvrat, ktorý nikto nečakal. Boris Kollár (51) je vďaka nedávnemu pôrodu Barbory Balúchovej (29) opäť stredobodom pozornosti. Svoje by o tom vedeli povedať herci Henrieta Mičkovicová (49) a Juraj Bača (28), ktorých predčítavanie erotickej knihy sa zvrhlo úplne inam.

Po čítaní ukážok totiž nasledovala diskusia so sexuológom, ktorý odpovedal na zvedavé otázky hercov aj poslucháčov z publika. Po pár minútach sa však celá debata otočila úplne iným smerom. „Tak ja sa to teda spýtam. Myslíte si, že to, čo robí Boris Kollár, je v poriadku?“ vyhŕkol zo seba neznámy muž, ktorého zaujímal názor odborníka na boháčovo plodenie potomkov. Veď nedávno mu Barbora Balúchová porodila už desiate dieťa.

„Má dostatok peňazí na to, aby niesol aj dôsledky,“ odpovedal vyhýbavo sexuológ. „To už ale nie je normálny chlap,“ ozvala sa jedna z diváčok. „Boris Kollár je normálny človek, vyberá si normálne matky, to znamená, že aj tie deti majú predpoklady byť normálnymi občanmi,” vyhlásil odborník. „​Každý má právo na vlastný názor a je to asi nejako evolúciou dané, že muži majú v sebe nejako geneticky zakódované rozširovať svoje potomstvo,” zastal si politika aj Juraj Bača, čím si vyslúžil nesúhlasné frflanie davu.

„Tie ženy s tým zrejme súhlasia. Ani sa nedomáhajú ničoho, veď vedia, že tie ich deti budú zaopatrené. On sám vie, koľko má na konte a čo si môže dovoliť,“ povedala na adresu Kollára Mičkovicová, čím dala jasne najavo, čo si o celej situácii myslí.

Búrlivú diskusiu ukončila až jedna so zamestnankýň kníhkupectva, keď prišla za rozhorčenými divákmi a jasne im vysvetlila, že debata bola usporiadaná za iným účelom a otázky majú byť smerované k pôvodnej téme, a teda ku knihe 50 odtieňov temnoty. 

Viac o téme: Boris KollárJuraj BačaHenrieta Mičkovicová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu