Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce reakcie Banášovej ex na zásnuby s Vinczem: Modrovský je skeptický, Bezdeda chce ísť za svedka!

Reakcie Banášovej bývalých vás dostanú. Zobraziť galériu (5)
Reakcie Banášovej bývalých vás dostanú. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Po verejných zásnubách moderátorskej dvojice Adely Banášovej (36) a Viktora Vinczeho (26) sa roztrhlo vrece s rozporuplnými reakciami. Kým jedni sa z čerstvých snúbencov tešia a posielajú im odkazy plné podpory, našli sa aj takí, ktorým sa rýchle spečatenie vzťahu príliš nezdá. My sme zisťovali, čo si o tomto nečakanom kroku myslia Banášovej bývalí partneri Peter Modrovský (33) a Tomáš Bezdeda (31).


Vincze požiadal Banášovú o ruku!


Fanúšikom sympatickej moderátorky neuniklo, že Viktorovi sa v pomerne krátkom čase podarilo to, čo ani jednému z nich za niekoľko rokov. Čo mám na to povedať, teraz som sa to dozvedel, ľudia mi to píšu... Neviem, čo sa stalo, minule som bol skeptik, tak budem aj teraz. Či to nie je nejaká kampaň na televízne ceny alebo Chart show,“ zamyslel sa tanečník. ,,Ale ak je to pravda a zasnúbili sa, prajem im, samozrejme, všetko dobré,“ povedal nám úprimne Modrovský.

S otázkou, čo hovorí na rýchle zásnuby, sme oslovili aj Tomáša Bezdedu. ,,Aha... Tak gratulujem, super! Kedy bude svadba? Dúfam, že môžem ísť za svedka. Teším sa z nich, populácia klesá, treba s tým niečo urobiť. Gratulujem a držím im palce,“ znela bezprostredná reakcia speváka, ktorý vyše dvoch rokov s Adelou tvoril pár ešte po skončení prvej Superstar. 

Viac o téme: Adela BanášováPeter ModrovskýTomáš Bezdeda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu