Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Odviazaná zábava a potoky šampanského: Takto to vyzerá, keď oslavujú slovenské celebrity!

Oslava narodenín Zory Czoborovej. Zobraziť galériu (11)
Oslava narodenín Zory Czoborovej.

BRATISLAVA - Žúrka ako sa patrí! Tak vyzerala oslava okrúhlin Zory Czoborovej (50), ktorú si nenechalo újsť množstvo tvárí slovenského šoubiznisu. Krásnej fitness trénerke, ktorej by len málokto tipoval päťdesiatku, prišlo k narodeninám zablahoželať množstvo celebritných priateľov a bujará zábava na seba nenechala dlho čakať!

Hoci Zora Czoborová oslavovala svoje jubileum už pred niekoľkými mesiacmi, párty za účasti desiatok priateľov si nechala na neskôr. A že stála za to! Na žúr prišlo trénerke popriať niekoľko známych tvárí, medzi ktorými nechýbali ani Sisa Lelkes Sklovská (51), Iveta Malachovská (51), Zuzana Vačková (48) či Fero Mikloško (42). Prekvapením bola účasť Zoriných klientiek z fitness zájazdov, ktoré však podľa vlastných slov neberie len ako zákazníčky, ale priateľky.

Zora s manželom Petrom Illiášom
Zobraziť galériu (11)
Zora s manželom Petrom Illiášom  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Párty osádka naplnila bratislavský klub do prasknutia a ako to už na poriadnych oslavách býva, nechýbalo ani množstvo šampanského, divoké tanečné kreácie, honosné kytice, dobrá nálada a veľa smiechu. „Budeme tu dovtedy, kým sa priatelia budú zabávať,“ povedala nám Zora, ktorá po boku manžela Petra Illiáša doslova žiarila, sršala pozitívnou energiou a perfektným výzorom všetkým naokolo vyrazila dych. No uznajte, povedali by ste, že táto krásna dáma má 50 rokov?

Odviazaná zábava a potoky
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Viac o téme: Erika BarkolováZora CzoborováZuzana VačkováIveta MalachovskáSisa Lelkes SklovskaPeter Illiáš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu