Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Obrovská tragédia u Rozborila: Traja mŕtvi, jeden ťažko zranený!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (7)
Vilo Rozboril (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Tragická udalosť ako z toho najhoršieho sna! V uplynulých týždňoch Slovenskom otriasla správa ohľadom hrozivej autonehody, pri ktorej v jednom momente vyhasol život až troch ľudí. 18-ročné dievča, ktoré sa v aute neviezlo, tak prišlo pre fatálnu chybu naraz o matku, otca aj brata. 20-ročný Filip, ktorý viedol protiidúce auto, utrpel zas ťažké zranenia. A hoci ten haváriu nezapríčinil, zronenej sirote Natálii chce aj napriek nešťastným okolnostiam všemožne pomôcť. Oslovil preto Vila Rozborila a jeho reláciu V siedmom nebi.

Traja mŕtvi, jeden ťažko zranený! Taká je bilancia hrozivej autonehody, ktorá sa stala 21. januára na hlavnej ceste v Oščadnici. Obeťami tragédie bola posádka auta, v ktorom sedeli 42-ročný Jozef, 40-ročná Marcela a len 17-ročný Adrián. 18-ročná Natálka, ktorá v osudný večer ostala doma s priateľom, tak v jednom momente prišla o matku, otca i brata.


Rozboril v šoku: To nie sú rodičia, ale hyeny!


„Oni mali ísť len tu do Čadce na nákup a potom ani doteraz neviem prečo, sa v poslednej chvíli rozhodli, že idú do Žiliny. Dvadsať minút pred tým, ako sa to stalo, mi ešte mama volala, že už idú domov. Ja som to nejako cítila, že sa niečo stalo. Všetkým trom som volala a nikto mi to nedvíhal. Potom som na Facebooku našla správu, že čo sa stalo. Už som vedela, že to boli oni,“ povedala so smútkom v očiach Natália. A hoci vyrovnavať sa s takouto obrovskou stratou nie je pre dievčinu vôbec jednoduché, silu a podporu jej dodávajú príbuzní, ktorí jej ešte ostali.

Fatálnu haváriu podľa všetkého spôsobil otec mladej gymnazistky, ktorý sa pri predbiehaní na starom Opli Vectra nestihol zaradiť do jazdného pruhu a v protismere čelne vrazil do vozidla Audi. Protiidúce auto viedol 20-ročný Filip, ktorý bol s ťažkými zraneniami hospitalizovaný v nemocnici. Tam musel podstúpiť aj dve niekoľkohodinové operácie rozdrvenej panvy a ramena.

Mladý muž miloval šport a bol nádejným boxeristom. So svojou vášňou sa ale bude musieť  zrejme rozlúčiť. „Človek má svoje koníčky a zrazu sa stane toto. Dúfam, že sa k boxu budem môcť vrátiť, vzdať sa ho nechcem. Možno mi tá stavba tela zachránila život. Pomohla mi, že som prežil,“ skonštatoval Filip.

Mladík však aj napriek tomu, čím si musel v uplynulom období prejsť, napísal do relácie V siedmom nebi a vysníval sen zronenej sirote Natálii. „Chcel som jej pomôcť, lebo ja som ako-tak prežil, len jej rodičia s bratom nie. Ja si z tej nehody nepamätám nič,“ tvrdí Filip, ktorého táto nešťastná udalosť aj podľa slov jeho priateľky nesmierne trápi.

Filipovo veľké gesto ocenil aj samotný Vilo Rozboril: „Som šťastný, že sme Natálii mohli pomôcť. Ale vrcholom príbehu bude pomoc pre Filipa, ktorý sám bol účastníkom autonehody. Dokonca on nám napísal prosbu o pomoc pre Natáliu, čo je veľká vec od neho. Preto výrazne odmeníme i jeho,“ prezradil Topkám moderátor.

Do tohto srdcervúceho príbehu zasiahne aj minister financií Peter Kažimír, ktorý horibilnou sumou prispeje dievčaťu na štúdium i dôstojné živobytie. Celý príbeh si môžete pozrieť už dnes večer na obrazovkách televízie Joj!

 

Viac o téme: Vilo RozborilV siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu