Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

SEXI hrátky mladej Barkolovej: V tangách láka zákazníkov!

Patrícia Barkolová Zobraziť galériu (8)
Patrícia Barkolová (Zdroj: Jan Zemiar)

CYPRUS - Ejha! Obe dcéry jojkárskej moderátorky Eriky Barkolovej (39) už dlhší čas nebývajú na Slovensku. Jedna študuje vo Veľkej Británii a druhá žije na Cypre. Práve staršia z nich, Patrícia (19), na sociálnej sieti Facebook aktuálne púta pozornosť sexi videom. Pozrite, ako sa v ňom jaší len v úsporných tangách!

Hoci na to jojkárska moderátorka Erika Barkolová nevyzerá, je mamou dvoch dospelých dcér. A obe žijú v zahraničí. Domovom mladšej Alexandry sa pred rokom a pol stala Veľká Británia a staršia Patrícia sa zamestnala na Cypre. Pracuje v jednom z miestnych podnikov, ktorý v lete vyhľadáva obrovské množstvo turistov. 

Aktuálne blondínka aj vďaka tejto práci púta pozornosť. Na internete sa totiž objavilo video, na ktorom sa jaší len v úsporných sexi tangách a túli sa k polonahému mužovi... Nejde však o žiadne pikantné zábery z jej súkromného archívu, ale o zostrih z natáčania upútavky na blížiace sa otvorenie sezóny. No a takýmto spôsobom partia mladých ľudí láka zábavy chtivých zákazníkov, aby prišli do ich podniku.  Video nájdete nižšie. 

Patrícia Barkolová sa objavila v propagačnom videu jedného z miestnych podnikov na Cypre, ktoré má prilákať ľudí na blížiace sa otvorenie sezóny.
Zobraziť galériu (8)
Patrícia Barkolová sa objavila v propagačnom videu jedného z miestnych podnikov na Cypre, ktoré má prilákať ľudí na blížiace sa otvorenie sezóny.  (Zdroj: Facebook)

Patrícia Barkolová video

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu