Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Jojkárka Barkolová ruší Vianoce: Tento rok nič nebude... Kvôli tomuto!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (7)
Erika Barkolová

BRATISLAVA - Už o dva dni kresťania po celom svete oslávia najkrajšie sviatky roka. V mnohých domácnostiach preto v týchto chvíľach vrcholia predvianočné nákupy a stres. Jojkárka Erika Barkolová (39) sa však týmito vecami aktuálne nezaoberá. Dôvod? Tradičné Vianoce totiž tento rok jednoducho zrušila. Žiaden vyzdobený stromček ani vyprážaný kapor sa nekoná... A to všetko kvôli tomuto!

Hoci väčšina Slovákov sa v týchto chvíľach stresuje kvôli blížiacim sa Vianociam, jojkárska moderátorka Erika Barkolová všetko zahodila za hlavu. Tento rok totiž tradičné chvíle pri ozdobenom stromčeku s vyprážaným kaprom a majonézovým šalátom zahodila za hlavu. Tento rok sa nič podobné v jej rodine konať nebude. Dôvod?

Blondínka si totiž spolu so svojimi dcérami Alexandrou a Patríciou urobili dámsku jazdu. Spoločne v týchto dňoch odcestovali do exotického raja - na ostrov Bali. A práve tam dievčatá strávia nielen najkrajšie sviatky roka, ale aj Silvester a Nový rok. „Tento rok sme sa rozhodli s mojimi dcérami, že si zbalíme kufre niekoľko dní pred Vianocami a ideme do tepla všetky tri, takže babská jazda,“ prezradila pre Topky.sk Barkolová.

Žiadne tradície sa tak tento rok nekonajú. „Neviem, ako to budeme znášať, lebo naozaj vždy sme tie Vianoce trávili tak tradične, spolu, s ozdobeným stromčekom, so všetkým, ako to poznáte aj vy a tento rok to bude iné. Aj ten Nový rok, aj Silvester... Sama som na to zvedavá, ako to zvládneme,“ priznala Erika, ktorá vlastne ani nevie, čo ju na Štedrý deň čaká... Ale typická vianočná večera to asi nebude. 

„Ja neviem, čo sa na Bali papá... Tak určite to nebude kapor vysmážaný, ani šalát, ani moja tradičná šošovicová polievka, asi nejaký ananás alebo banán, uvidíme,“ dodala na záver so smiechom jojkárka. Tá si už v týchto chvíľach naplno užíva horúce slnečné lúče a svieže more. Viac sa dozviete vo videu pod článkom!

Rozhovor s Erikou Barkolovou o Vianociach

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu