Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Veľký televízny návrat jojkárskeho Paneláka: Prvé mená hercov potvrdené!

V seriáli Panelák sa objavia nové zvučné mená. Zobraziť galériu (9)
V seriáli Panelák sa objavia nové zvučné mená.

BRATISLAVA - Seriál Panelák sa vysielal dlhých sedem rokov a za tú dobu si získal na svoju stranu nepochybne mnoho skalných fanúšikov. Na mieste, kde to žilo, sa ale v lete 2015 zavreli brány a diváci sa tak museli s úspešným počinom rozlúčiť. O to šokujúcejšie bolo zistenie, že sa tento obľúbený projekt po viac ako ročnej odmlke pripomenie divákom opäť. Seriál však oživia nielen nové príbehy, ale aj neopozerané herecké osadenstvo.

Bol dlhé roky neoddeliteľnou súčasťou jojkárskeho vysielania, no začiatkom leta 2015 padla jeho posledná klapka. Reč je o obľúbenom rodinnom seriáli Panelák, ktorý sa ale v dohľadnej dobe vráti na televízne obrazovky opäť.

Diváci sa však už teraz môžu tešiť nielen na zaujímavé životné príbehy hlavných hrdinov, ale v neposlednom rade aj na nové herecké osobnosti, ktoré sa v pokračovaní tohto obľúbeného projektu objavia. „Prvým hercom, ktorého môžeme oficiálne potvrdiť za televíziu a tvorcov je Milo Kráľ,“ povedala pre Topky.sk PR manažérka TV Joj Lenka Filipová.

Ako sa nám podarilo zistiť po jeho boku sa objaví aj ďalšia nová tvár herečka Natália Germaniová. No a najvernejší fanúšikovia si budú môcť vychutnať aj „starých harcovníkov“ – a to Dianu Mórovú, Mirku Partlovú, Braňa Bystrianskeho, Mariána Miezgu či Vlada Černého.

Viac o téme: Panelák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu