Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrozivý pohľad na Sajfovu ženu: Preboha, veď vyzerá ako z rakúskeho hororu!

Veronika Ostrihoňová Zobraziť galériu (5)
Veronika Ostrihoňová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Z krásky obluda! V septembri 2016 vliezol známy rádiový speaker Matej Sajfa Cifra (37) konečne do chomúta. Jeho vyvolenou sa stala blonďavá markizáčka Veronika Ostrihoňová (28), ktorá ohuruje nielen osobitou eleganciou, ale aj krásou. Včera vo večerných hodinách však svojím výzorom všetkých doslova šokovala. Nežná blondínka totiž vyzerala ako z hororu!

Veronika Ostrihoňová je už dlhšiu dobu tvárou markizáckeho spravodajstva. Na obrazovkách pôsobí vždy vkusne a elegantne a televízni diváci si ju s iným imidžom už snáď ani nevedia predstaviť. No nečudo – veď kráska sa o svoj zovňajšok aj príkladne stará.

To, že blondínka využíva každú voľnú chvíľu na svoje skrášľovanie, dokázala aj včera vo večerných hodinách, keď ju pri natáčaní svojho ďalšieho vlogu prichytil s bielou maskou na tvári aj jej manžel Sajfa.

Ten neváhal a všetkým fanúšikom ukázal, ako vyzerá jeho vyvolená vo svojej skutočne netradičnej podobe. „Vyzeráš úplne ako z takého hororu rakúskeho,“ okomentoval šokujúci pohľad na svoju polovičku známy srandista. S bielym papierom na tvári by ste tak televíznu hviezdu spoznali len ťažko, no napriek tomu klobúk dolu. Odvahu ukázať sa s takýmto „hrozivým doplnkom“ naberie v prominentných kruhoch naozaj len málokto.

Sajfova žena nabrala odvahu a fanúšikom sa ukázala aj v takejto odstrašujúcej maske.
Zobraziť galériu (5)
Sajfova žena nabrala odvahu a fanúšikom sa ukázala aj v takejto odstrašujúcej maske.  (Zdroj: foto: youtube.com)

Viac o téme: Veronika Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu