Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sajfa vytočil Kollára do nepríčetna: Za toto budeš platiť do konca života!

Matej Sajfa Cifra Zobraziť galériu (5)
Matej Sajfa Cifra (Zdroj: Facebook M.S.F)

BRATISLAVA - Fúha! O Matejovi Sajfovi Cifrovi (37) je známe, že si servítku pred ústa nekladie. No a práve jeho podrezaný jazyk ho priviedol do poriadnych problémov. Borisa Kollára (51) totiž vytočil tak, že ten moderátorovi odkázal len toľko - za toto budeš platiť do konca života!

Matej Sajfa Cifra si svojimi podrývačnými poznámkami už neraz spôsobil problémy. Veď azda každý má ešte v čerstvej pamäti jeho konflikt s herečkou Zdenou Studenkovou. No a nevhodnými slovami si zavaril aj u majiteľa Fun rádia Borisa Kollára. 

Stalo sa to na začiatku jeho rozhlasovej kariéry, kedy sa mu nechtiac podarilo vyrobiť dosť problematický trapas - zahrešil totiž priamo do živého vysielania. „Pamätám si, že niečo v rámci toho vstupu nešlo, ostal som z toho hrozne nahnevaný. Proste ten vstup bol veľmi dôležitý a teraz mi to nevyšlo. Dával som dole slúchadlá a nevšimol som si, že je zapnutá červená ešte a... Buchol som tie slúchadlá a v štúdiu ostalo hrobové ticho.“ prezradil Sajfa. Hneď ako zbadal, že je stále vo vysielaní, zostal zaskočený, no už bolo neskoro...

No a práve týmto poriadne nahneval svojho chlebodarcu. Okamžite mu totiž zavolal s tým, že ak kvôli jeho chybe prídu o licenciu, bude to splácať celý život. Jediná nadávka by tak Sajfu vyšla poriadne draho. „Hovorím si, zabudni na lízing, zabudni na hypotéku, celý život budeš splácať stratu licencie, ale nakoniec som sa z toho cez posteľ vykrútil,“ zavtipkoval si moderátor v jojkárskej šou Nikto nie je dokonalý.

Práve tam si dnes večer zaspomína aj na iný vtipný moment. Ako vysokoškolák si chcel kúpiť erotický časopis. Celé to však dopadlo úplne inak, ako plánoval. Keď si totiž s malou dušičkou u predavačky vypýtal LEO, pani za okienkom mu namiesto obrázkových prasačiniek podala čokoládovú tyčinku. No vtedy stratil aj vždy ukecaný Cifra reč. Vzal si teda tyčinku a odišiel. 

Viac o téme: Matej Sajfa CifraBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu