Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tůma s neslušným gestom: Filip, to si fakt urobil?!

Filip Tůma Zobraziť galériu (5)
Filip Tůma

BRATISLAVA - Predviedol neslušné gesto?! Zábavná šou Hviezdna párty je plná celebrít, úsmevných situácií, ale často aj prekvapivých momentov. O jeden z nich sa v poslednej epizóde až priam nečakane postaral herec Filip Tůma (37). Svojim kolegom rovno pred televíznymi kamerami ukázal...!

V uplynulej epizóde markizáckej relácie Hviezdna párty sa medzi celebritnými hosťami objavil aj herec Filip Tůma. Ten sa však postaral nielen o mimoriadnu dávku zábavy, ale aj o poriadne šokujúci moment, ktorý postavil do pozoru nejedného diváka.

Jeden z nich nám dokonca poslal do redakcie tip, že známy umelec si zrejme tentoraz užíval uvoľnenú atmosféru viac ako obvykle a svojim súperom ukázal pred televíznymi kamerami neslušné gesto – vztýčený prostredník – a to na oboch rukách.

Dodaný videozáznam bol však nekvalitný a nedalo sa s presnosťou určiť, či čerstvý otecko skutočne ukazuje takzvaného „f*ckera“, alebo išlo o niečo úplne iné, napríklad „paroháča“, ktorého často predvádzajú rockeri, či euforicky naladení ľudia.

V tejto súvislosti sme preto oslovili aj samotného Tůmu, nech nám on sám ozrejmí, čo sa naozaj v šou odohralo. "Skutočne nechcem sklamať pozornú diváčku, ale išlo určite o rockerské gesto," objasnil nám úsmevnú situáciu Filip.

Filip Tůma sa odviazal pred kamerami.

Viac o téme: Filip Tůma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu