Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pocisková a Tůma sú rodičmi: Prvé slová po pôrode!

Nela Pocisková a Filip Tůma sú už rodičmi. Zobraziť galériu (6)
Nela Pocisková a Filip Tůma sú už rodičmi. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Majú syna! Obľúbená herečka a speváčka Nela Pocisková (25) včera v istej bratislavskej súkromnej klinike porodila svojmu partnerovi, hercovi Filipovi Tůmovi (37), ich prvé spoločné dieťa. Narodil sa im chlapček, ktorému dali netradičné meno Hektor. Šťastného otecka sme po pôrode oslovili. Toto nám prezradil...

Prežívajú najkrajšie obdobie! Herci Nela Pocisková a Filip Tůma sú už rodičmi. Sympatická brunetka, ktorá  donedávna hviezdila v markizáckom seriáli Búrlivé víno, v pondelok večer na súkromnej klinike v Bratislave porodila svoje prvé dieťa.  Pohlavie bábätka dvojica tajila celé tehotenstvo, no dnes je už jasné, že pod srdcom nosila chlapčeka. Synček sa na svet vypýtal v priam magický dátum 6. 6. 2016 a dostal netradičné meno Hektor.

Oboch rodičov sme preto oslovili. Zaujímalo nás, kto vyberal meno, ale predovšetkým, ako sa cítia novopečení rodičia. Na otázky nám odpovedal šťastný otecko. „Všetko je v poriadku. Nelka aj maličký sa cítia dobre,“ povedal nám herec, ktorý si príchod svojho prvého dieťatka nenechal ujsť. „Áno, bol som pri pôrode,“ prezradil Filip.

Ten má samozrejme podiel aj na tom, ako sa jeho potomok volá. „Meno sme vyberali spolu, páčilo sa nám,“ uviedol herec. Pri tomto mene snáď každému ihneď napadne, že sa možno inšpirovali gréckou mytológiou, kde Hektor bol najstarší syn trójskeho kráľa Priama. Bol to najstatočnejší a najsilnejší trójsky bojovník, vynikal mohutnou postavou, krásou i duchom. Nechajme sa prekvapiť, či okrem mena bude mať s touto bájnou postavou ich synček spoločné aj niečo iné. 

Viac o téme: Filip TůmaNela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu