Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Divoška Pallová odhalila sexi tajomstvo: Tetovanie na prsiach!

Alena Pallová Zobraziť galériu (5)
Alena Pallová

BRATISLAVA/MALDIVY - Fúúúha! Alenu Pallovú (36) poznajú Slováci ako váženú dermatologičku, ktorá sa stará o krásu mnohých celebrít. Aktuálne si blondínka užíva zaslúžený oddych na Maldivách. No a fotkami z exotického raja sa pýši aj na svojom Instagrame. Práve tam plavovláska odhalila sexi tajomstvo - tetovanie na prsiach.

Známa dermatologička Alena Pallová, ktorej sa do rúk zverujú mnohé celebrity, si aktuálne užíva oddych v podobe exotickej dovolenky. Oslavy nového roka totiž strávila v oblakoch a v týchto chvíľach si už vychutnáva horúce slnko a more na Maldivách. Svedčia o tom fotky, ktoré plavovláska pridáva na svoj profil na sociálnej sieti Instagram.

A práve tam svojim obdivovateľom odhalila aj jedno sexi tajomstvo. Pani doktorka odhodila šaty a zvečnila len kúsok zo svojho tela... No stačilo to na to, aby sa jej priaznivcom naskytol pohľad na metalické tetovanie, ktoré si blondínka nalepila nielen a rameno, ale aj na obliny svojho poprsia. V exotickom raji tak zo známej Slovenky bez pochýb chlapi nemôžu odtrhnúť zrak. 

Alena Pallová odhalila na Instagrame tetovanie na prsiach.
Zobraziť galériu (5)
Alena Pallová odhalila na Instagrame tetovanie na prsiach.  (Zdroj: Instagram A.P.)

 

Viac o téme: Alena Pallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu