Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

SEXI provokácia riaditeľky Drobovej: V priesvitnej blúzke ukázala čipkovanú podprsenku!

Gabriela Drobová provokovala v sexi blúzke. Zobraziť galériu (9)
Gabriela Drobová provokovala v sexi blúzke. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Dramaturgička a riaditeľka módnej televízie Fashion Tv Gabriela Drobová (42) sa v spoločnosti väčšinou objavuje elegantne a decentne nahodená. Uplynulú sobotu si však blondínka vyrazila do spoločnosti v outfite, v ktorom zaiste neostala bez povšimnutia. Postarala sa o to jej priehľadná blúzka, spod ktorej jej totálne presvitala podprsenka.

Cez víkend vylákali veľké zľavy do luxusného obchodu v centre Bratislavy množstvo známych osobností. Do spoločnosti si aj tentoraz vyrazila známa riaditeľka módnej televízie Fashion Tv Gabriela Drobová, ktorá pútala pohľady prítomných snáď na všetky strany.

Postaral sa o to sexi outfit, v ktorom sa blondínka predstavila. Čierne elegantné nohavice totiž doplnila transparentnou blúzkou, ktorej jemný materiál dokonale zabezpečil to, že známej dramaturgičke presvitala čipkovaná podprsenka.

Vo zvolenom kúsku vyzerala naozaj úchvatne a treba uznať, že kombinácia vkusu i štýlovej rafinovanosti jej naozaj vyšla, čím opäť raz potvrdila svoju originalitu. Nuž, Drobová jednoducho vie ako na to!

Gabriela Drobová prišla do spoločnosti v priesvitnej blúzke, spod ktorej jej bolo vidno čipkovanú podprsenku.
Zobraziť galériu (9)
Gabriela Drobová prišla do spoločnosti v priesvitnej blúzke, spod ktorej jej bolo vidno čipkovanú podprsenku.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Gabriela Drobová zaujala transparentným kúskom.
Zobraziť galériu (9)
Gabriela Drobová zaujala transparentným kúskom.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

 

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu