Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Luxusná párty našich celebrít: Tento megavýstrih známej moderátorky vás odrovná!

Sexi Mária Zelinová Zobraziť galériu (32)
Sexi Mária Zelinová

BRATISLAVA – Vyrazí vám dych! V sobotu večer sa v priestoroch historickej budovy Slovenskej Filharmónie už po štvrtýkrát konala prestížna charitatívna akcia Fashion Sparkling Charity Night 2016 pod vedením riaditeľky televízie Fashion TV Gabriely Drobovej (42). Túto pompéznu udalosť si nenechali ujsť ani mnohé lekárske kapacity, biznisová elita, či známe tváre, ktoré sa predviedli v úchvatných róbach. Niektoré z prítomných dám stavili na šaty s mega rozparkom, iné na hlboké výstrihy. Ten najodvážnejší, ktorým všetkých hostí odrovnala, predviedla moderátorka módnej televízie Mária Zelinová (27).

Bolo sa veru na čo pozerať! Pod taktovkou Gabriely Drobovej sa v sobotu večer v centre Bratislavy konalo už po štvrtýkrát noblesné charitatívne podujatie, ktoré si nenechala ujsť ani slovenská smotánka. Tá vďaka svojej štedrosti prispela na dobrú vec. Tentokrát sa dražili ikonické kabelky známej talianskej značky Fendi, rovnako ako exkluzívny koňak či šampanské. Spolu sa vyzbieralo takmer 37 000 eur pre Úniu nevidiacich - Biela Pastelka, ktorej ambasádorom je tohtoročný olympijský víťaz z Rio De Janeira Matej Tóth.

Posledné tri roky sprevádzala akciou hostí česká moderátorská jednotka známa i v našich končinách - Leoš Mareš. Tentoraz mu však kšeft vyfúkol jeho najväčší moderátorský rival Libor Bouček a veruže nesklamal.

Rovnako ako po minulé roky, aj počas tohto večera sa pozvaní hostia tešili z výnimočnej módnej šou, teraz v podaní zahraničnej návrhárskej hviezdy Chiary Boni. V jej modeloch sa predviedli aj známe krásky z Fashion TV, ktoré zahviezdili aj na samotnej akcii vďaka svojim sexi róbam.

Neprehliadnuteľnou bola najmä moderátorka Mária Zelinová, ktorá stavila na čiernu róbu s megavýstrihom až po pupok, a tak si musela strážiť prsia, aby jej nevypadli. Týmto outfitom doslova mnohým hosťom vyrazila dych. „Musím  si síce dávať pozor na dekolt, ale najesť sa môžem poriadne,“ okomentovala svoje šaty blondínka, ktorá si sama uvedomovala ich rafinovanosť. Svojimi róbami zaujali aj ostatné dámy. Mnohé z nich tiež stavili na hlboké výstrihy. Fotografie z akcie nájdete v našej galérii.

Moderátorka Mária Zelinová Všetkých odrovnala brutálnym výstrihom.
Zobraziť galériu (32)
Moderátorka Mária Zelinová Všetkých odrovnala brutálnym výstrihom.

Redaktorku topky.sk obliekla módna návrhárka Valery Dubay.

Luxusná párty našich celebrít:
Zobraziť galériu (32)

Viac o téme: Mária Zelinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu