Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

»Vulgárna« a rajcovná Mamba to prepískla: Musela zasahovať polícia!

Speváčka Mamba Dasha pokrstila svoj debutový album. Zobraziť galériu (23)
Speváčka Mamba Dasha pokrstila svoj debutový album. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ups! Speváčka Dáša Šarközyová (28) alias Mamba Dasha si prešla niekoľkými speváckymi súťažami, účinkovala v množstve úspešných muzikálov a v stredu sa jej splnil ďalší veľký sen. Po dlhých rokoch tvrdej práce totiž tmavovláska predstavila svoj debutový album s názvom Pani. Na krste zahviezdila sexi outfitom, šokovala piesňou s vulgarizmami a... Musela zasahovať aj polícia!

Speváčka Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha sa do povedomia verejnosti dostala už pred desiatimi rokmi, keď vďaka svojmu sexi vzhľadu zahviezdila v markizáckej šou Mr. Bombastik. V poslednom období však viac ako svojou krásou pútala pozornosť speváckym talentom. A v stredu, po rokoch tvrdej driny, pokrstila aj svoj prvý album s názvom Pani. 

Tmavovláska počas večera doslova žiarila - nielen od šťastia, ale aj vďaka sexi outfitu. Ten doslova podčiarkol výstrih, hlboký až po pupok. Ani rajcovným vzhľadom sa však tmavovláske nepodarilo odmäkčiť mužov zákona. Hneď v úvode krstu sa totiž o rozruch postarala mestská polícia, ktorá do podniku nabehla. Známa Slovenka totiž odparkovala svoje auto hneď pred vchodom... A to zjavne robiť nemala.

„Ja sa priznám, že mám tu vonku auto a proste, bohužiaľ, prišli páni policajti, nasadili papučku a bolo. Takže asi chvíľočku neodídem, ale ja sa ani nikam nechystám, takže keď budem odchádzať, tak si to vyriešim,“ prezradila nám Mamba, ktorá priznáva, že urobila chybu. Ale mala na to aj dôvod: „Bohužiaľ, musela som zaparkovať čo najbližšie, kvôli všetkému, čo sme sem donášali, takže to inak nešlo. Autíčko muselo byť na chodníčku a na chodníčku sa neparkuje. Takže Dáša dostala papuču,“ priznala speváčka. 

Napriek nepríjemnej situácii však krst dopadol na výbornú. Krstná mama playmate Eva Cifrová uviedla novinku do sveta v ľadovom kráľovstve, a to symbolicky, horúcimi bozkami. A na záver sa hostiteľka večera postarala ešte o jeden prekvapivý moment. Predstavila totiž pieseň s hrubými vulgarizmami. 

„Chcela som, aby album bol čo najviac o mne a mojich ozajstných pocitoch, takže som tam dávala všetko tak, ako som to cítila. A niekedy som nahnevaná a cítim, že chcem povedať nejaký vulgarizmus. Takže v jednej pesničke je vulgarizmus... Dva... Tri...,“ povedala so smiechom Dáša. Práve preto je na CD-čku aj upozornenie - nevhodné do 18 rokov. Viac o novom albume a policajnom „zásahu“ sa dozviete vo videu pod článkom!

Rozhovor Mamba Dasha o albume

Viac o téme: Mamba Dasha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu