Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mamba pútala pozornosť naprataným dekoltom: Do očí sa jej rozhodne dívať nebudete!

Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha. Zobraziť galériu (22)
Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha.

BRATISLAVA – Vytasila prsia! Pred pár dňami sa v istom bratislavskom nákupnom centre otváral nový módny butik. Akciu si nenechalo ujsť mnoho známych tvári, medzi ktorými najviac zaujala práve speváčka a herečka Dáša Šarközyová, známa aj ako Mamba Dasha (26). Pozornosť pútala svojím naprataným dekoltom v sexi korzete, z ktorého sa jej doslova prsia drali von.

Je to dračica! Dášu Šarközyovú alias Mambu Dashu netreba nikomu nejako zvlášť predstavovať. Je známa nielen ako speváčka z rôznych hudobných súťaží a muzikálov, ale aj ako sexi kráska, ktorá nemá problém pochváliť sa svojou sexi postavou na sociálnych sieťach. A tak sú jej fanúšikovia zvyknutí na rôzne pikantnosti z jej života.

Ale stretnúť brunetku aj v spoločnosti v outfite, ktorý mnohým pánom dvíha adrenalín, sa nepodarí každý deň. V uplynulé dni sa však mnohým hosťom na otvorení nového butiku v petržalskom nákupnom centre v Bratislave takýto pohľad naskytol. Speváčka totiž prišla nahodená v tesnom ružovom korzete, z ktorého jej takmer vypadli napratané plné prsia. Sexi vzhľad umocnila aj dlhou čiernou sukňou s vysokým rozparkom. Pri takomto dráždivom outfite sa jej však do očí mnohí páni určite nepozerali, nemyslíte?

Dáša Manba Šarközyová pútala pozornosť naprataným dekoltom
Zobraziť galériu (22)
Dáša Manba Šarközyová pútala pozornosť naprataným dekoltom

.

Viac o téme: Dáša Mamba Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu