Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Speváčka Mamba odvážna ako nikdy predtým: Ukázala sa hore bez a dole... Fúúú!

Mamba Dasha Zobraziť galériu (5)
Mamba Dasha (Zdroj: Instagram D.S.)

BRATISLAVA - Sexepílu dostala do vienka naozaj dosť! Speváčka a herečka Dáša Šarközyová, známa aj ako Mamba Dasha (26), je sexi kosť a aktuálne sa jej darí zhadzovať kilá, ktoré predtým nabrala kvôli zdravotným problémom. To, že je už takmer v ukážkovej forme, potvrdila aj teraz, keď sa svojim fanúšikom ukázala vo svojej doposiaľ azda najzvodnejšej polohe.

Slovenská umelkyňa Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha sa na sociálnych sieťach pravidelne delí so svojimi fanúšikmi o novinky zo svojho súkromia. Brunetka nezaháľala ani v uplynulých dňoch, keď si užívala relax a slnkom zaliate pláže na dovolenke.


Faldy sú preč: Pozrite, aké má speváčka Mamba telo!


Radosť mali predovšetkým jej mužskí priaznivci, ktorí si mohli vychutnať pohľad na speváčkino sexi telo v plavkách. Mamba sa im ale tentoraz pripomenula v jednej z tých rajcovnejších pozícii, ktorá sa v momente stala hotovou pastvou pre oči.

Atraktívna Slovenka však k šťavnatej figúre v plavkách pridala aj celkom pikantný bonus. Speváčka totiž odhodila nielen zábrany, ale aj podprsenku a zvečnila sa hore bez. To však nebolo všetko. Mužskú fantáziu dráždila aj v miniatúrnych tango nohavičkách, ktoré zvýraznili jej okrúhly zadoček. Niet divu, že muži po jej krivkách typu „krv a mlieko“ šalejú stále viac a viac.

Speváčka Mamba Dasha odhodila zábrany a dráždila hore bez.
Zobraziť galériu (5)
Speváčka Mamba Dasha odhodila zábrany a dráždila hore bez.  (Zdroj: Instagram D.S.)

Viac o téme: Mamba Dasha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu