Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Markizáci v slzách: Smrť chorého kolegu!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Choroba ho pripravila o všetko! Meno Ľubomíra Lazového (†60) je známe mnohým divákom televízie Markíza, kde sa podieľal najmä na príprave reportáží do relácie Paľba. Istý čas pôsobil aj vo formáte Reportéri, ktorý vysielala verejnoprávna televízia. Investigatívny novinár sa tešil dobrému zdraviu, no pred pár rokmi sa mu zo dňa na deň zmenil život. Neliečená cukrovka mu spôsobila mnohé zdravotné ťažkosti a ako informuje portál tvnoviny.sk, v pondelok odišiel z tohto sveta.

Publicistická relácia Paľba bola súčasťou vysielania Markízy dlhých 14 rokov. Svoje miesto v nej mal aj novinár a redaktor Ľubo Lazový. Ten pôsobil istý čas vo verejnoprávnej televízii a v roku 2013 sa objavil i v konkurenčnej Jojke, kde redaktorovi Lacovi Ďurkovičovi porozprával o svojich zdravotných ťažkostiach.

Známy novinár bol totiž v tom čase už na invalidnom dôchodku. V dôsledku neliečenej cukrovky prišiel o zrak, prekonal infarkt a porážku. „Muselo to trvať dlho. Dvadsať rokov som nebol u lekára a ešte som sa, ja debil, chválil, že aký som ja bohovsky zdravý,” poznamenal vtedy so smútkom v hlase Lazový.

Smútok momentálne prežívajú aj mnohí jeho bývalí kolegovia. Ako totiž informoval portál tvnoviny.sk, Ľubomír Lazový začiatkom tohto týždňa zomrel. Posledná rozlúčka s ním je naplánovaná na sobotu ráno.  

Ľubomír Lazový v čase, keď pracoval pre TV Markíza.
Zobraziť galériu (4)
Ľubomír Lazový v čase, keď pracoval pre TV Markíza.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ľubomír Lazový sa v roku 2013 zveril jojkárskym kamerám so svojím trápením.
Zobraziť galériu (4)
Ľubomír Lazový sa v roku 2013 zveril jojkárskym kamerám so svojím trápením.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Ľubomír Lazový
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu