Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pohreb exmarkizáka Arpáša: Strhaná Puškárová a rýchly odchod rodiny!

Posledná rozlúčka s Michalom Arpášom Zobraziť galériu (16)
Posledná rozlúčka s Michalom Arpášom

BRATISLAVA - V piatok popoludní sa rodina a bývalí kolegovia naposledy rozlúčili s Michalom Arpášom (†65). Obrad sa konal v bratislavskom krematóriu a nechýbali na ňom ani mnohí markizáci. Veľmi smutne a strhane pôsobila pomerne čerstvá novomanželka Zlatica Puškárová. Príbuzní bývalého moderátora sa rozhodli sieň po rozlúčke rýchlo opustiť, neprijímali ani kondolencie.

Smutný piatok! Posledné zbohom dali včera blízki bývalému markizáckemu moderátorovi Michalovi Arpášovi. V bratislavskom krematóriu okrem rodiny a známych nechýbali ani tváre zo Záhorskej Bystrice. 

Strhaná Zlatica Puškárová prišla ruka v ruke so svojím manželom Patrikom Švajdom. Spolu s nimi kráčali do obradnej siene aj riaditeľka reklamnej firmy Simona Bubánová a bývalá šéfka televízie Zuzana Ťapáková. V krematóriu sa objavili aj muži spojení s vedením stanice – Pavol Rusko a Matthias Settele. 

Za všetkých sa príhovorom k zomrelému a pozostalým rozlúčili exriaditeľ Markízy Václav Mika a publicista a textár Boris Filan. Približne po 50 minútach vyprevádzanie na poslednú cestu skončilo a rodina sa odobrala preč. Príbuzní Michala Arpáša neprijímali ani kondolencie prítomných. 

Posledná rozlúčka sa objavila aj v Televíznych novinách Markízy. „Bol to človek, ktorý mal krásny, láskavý a veľmi múdry humor. Ktorý mal veľmi rád ľudí a ktorý miloval všetkých tých, ktorých vo svojom živote stretával. Bol to neuveriteľný človek s veľkou charizmou,” vyjadrila sa v reportáži na Michalovu adresu Zlatica Puškárová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu