Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Preboha, JOJ, toto nemyslíte vážne! Holé prsia aj »bobor« v nedeľu na obed!?

Televízia Joj odvysielala na obed počas druhej adventnej nedele film plný pikantných scén. Zobraziť galériu (7)
Televízia Joj odvysielala na obed počas druhej adventnej nedele film plný pikantných scén. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Nahé prsia a úplne odhalené intímne partie herečiek! Presne takýto obsah ponúkli svojim priaznivcom kompetentní z televízie Joj v druhú adventnú nedeľu. A hoci bol tento sexuálne ladený obsah zrejme určený pre divákov starších ako 18 rokov, film plný pikantných záberov bol odvysielaný rovno na obed.

Máme za sebou už druhú adventnú nedeľu, čo znamená, že vianočnú atmosféru je cítiť snáď na každom kroku. O to šokujúcejší bol preto fakt, že práve včera odvysielala Jojka formát, ktorý nielen že nemá s najkrajšími sviatkami v roku nič spoločné, ale bol navyše vzhľadom na skorý vysielací čas pre televíziu absolútne nevhodnou voľbou.

Kompetentní totiž na pravé poludnie naservírovali divákom film s názvom „... a rána sú tu tiché“, v ktorom rezonovalo niekoľko vizuálne nevhodných záberov. Objavila sa tu napríklad scéna s úplne nahými herečkami, ktoré sa pred kamerami ukázali v takzvanom Evinom rúchu. Ženy tak okrem nahého poprsia ukázali aj úplne obnažené krivky, či dokonca aj intímne partie.

No a keďže počas dňa takéto sexuálne ladené formáty zasahujú vo veľkej miere aj detského diváka, tak v tomto prípade by sa dalo primárne hovoriť o nedodržaní podmienok základného časového úseku odsúvajúceho erotiku až na 22-hu hodinu. V tejto súvislosti sme preto oslovili aj samotnú hovorkyňu televízie Luciu Kulihovú: „Vo filme ‘... a rána sú tiché’ je zobrazovaná bežná ženská nahota bez sexuálneho podtextu.“


Markíza zacvaká za obscénnosti v Tvári, mastnou pokutou za sex ju tromfla Jojka!


Na podobný problém už Koliba doplatila aj v minulosti, keď za pikantnú reláciu Črepiny*, odvysielanú v skorých ranných hodinách udelila Rada pre vysielanie a retransmisiu poriadne mastnú pokutu.

Televízia Joj odvysielala na obed v adventnú nedeľu nevhodný, eroticky ladený formát.
Zobraziť galériu (7)
Televízia Joj odvysielala na obed v adventnú nedeľu nevhodný, eroticky ladený formát.  (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu