Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sodoma Gomora na obrazovkách: Kolaps pred kamerami a kontroverzný Čech len v boxerkách... Preboha!

Zdeněk Macura počas natáčania takmer skolaboval a Pavel Novotný sa pred kamerami prechádzal len v boxerkách. Zobraziť galériu (6)
Zdeněk Macura počas natáčania takmer skolaboval a Pavel Novotný sa pred kamerami prechádzal len v boxerkách. (Zdroj: FTV Prima)

PRAHA - U našich západných susedov je o zábavu postarané! Aktuálne tam totiž česká FTV Prima vysiela špeciálne časti kuchárskej šou Prostřeno so známymi osobnosťami. No a včerajšia epizóda mnohým divákom doslova vyrazila dych. Nielen, že tam pred kamerami takmer skolaboval najznámejší ctiteľ Ivety Bartošovej (†48), Zdeněk Macura (42). Ale kontroverzný Pavel Novotný (35), ktorý bol hostiteľom večera, tam po celý čas pobehoval len v boxerkách. No skrátka Sodoma Gomora!

Česká televízia Prima prináša tento týždeň svojim divákom špeciálne časti kuchárskej šou Prostřeno - tú Slováci poznajú pod názvom Bez servítky. A keďže ide o VIP vydanie, pri sporáku sa nestriedajú neznámi kuchári, ale šoubiznisové tváre. O zábavu tak majú diváci postarané.

Dôkazom je aj včerajšia epizóda... Hostiteľom večera bol totiž syn humoristu Petra Novotného, Pavel, ktorý je u našich západných susedov známy ako poriadne kontroverzná postavička. A svojej povesti nezostal nič dlžný ani počas natáčania tejto šou. Pred kamerami a hosťami sa totiž po celý čas premával len v boxerkách. Netreba teda prízvukovať, že pohľad naňho bol... No nazvime to zaujímavý!

Navyše pri stole takmer skolaboval jeden z ochutnávačov, najznámejší ctiteľ zosnulej Ivety Bartošovej, Zdeněk Macura. Pikantné jedlo, ktoré mal na tanieri, totiž znášal natoľko zle, že musel lapať po dychu a zapiť ho poriadnou dávkou vody v kuchynskom dreze. „Prvý moment bol taký prekvapivý, čo to je, no a potom to už začalo pôsobiť, pôsobilo to, ako keby človek zjedol naraz 10 feferóniek alebo niečo také,“ povedal po všetkom prekvapený stravník.

Kontroverzný Pavel Novotný bol po celý čas natáčania len v boxerkách.
Zobraziť galériu (6)
Kontroverzný Pavel Novotný bol po celý čas natáčania len v boxerkách.  (Zdroj: FTV Prima)

Zdeněk Macura kvôli pikantnému jedlu lapal po dychu.
Zobraziť galériu (6)
Zdeněk Macura kvôli pikantnému jedlu lapal po dychu.  (Zdroj: FTV Prima)

 

 

Viac o téme: Zdeněk Macura
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu