Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najskôr ako z rozprávky a teraz... Strapatá a bez mejkapu: Takto by ste Čírovú ani nespoznali!

Mária Čírová Zobraziť galériu (5)
Mária Čírová (Zdroj: Instagram: M.Č.)

BRATISLAVA - Nežná tvárička, perfektná vizáž a vždy tip-top nahodená. Presne takto sme zvyknutí na slovenskú speváčku Máriu Čírovú (27). V týchto dňoch však plavovláska bez akýchkoľvek zábran zahodila farbičky a ukázala sa vo svojej prirodzenej podobe. Hviezdu z televíznych obrazoviek by ste však v tomto prípade snáď ani nespoznali!

So speváčkou Máriou Čírovou je už akosi spätá dokonalosť. Veď na televíznych obrazovkách, v spoločnosti, či na koncertoch sa objavuje vždy upravená a ukážkovo nastajlovaná. Tento fakt navyše znásobila aj uplynulú nedeľu v šou Tvoja tvár znie povedome, kde sa predviedla ako rozprávkovo krásna princezná Elsa.

Nedávno sa ale táto krehká blondínka pripomenula svojim priaznivcom vo svojej naturálnej podobe. Umelkyňa sa totiž cvakla nenalíčená, strapatá a jedinou vizuálnou „príkrasou“ boli magnetizujúce modré šošovky, ktoré Márii ostali z nedávnej imitácie už spomínanej kreslenej postavičky.

Vizuálne síce speváčka pripomínala skôr šedú myšku, no na strane druhej prekvapila výzorom mladého dievčatka a svojím záberom zaiste potešila oko nejedného zástancu prirodzenej krásy. Môže sa totiž ešte stále pýšiť nielen mladistvým vzhľadom, ale aj bezchybnou pleťou. Tak schválne, tipli by ste jej vek správne?!

Mária Čírová sa cvakla strapatá a bez zbytočných nánosov líčidiel.
Zobraziť galériu (5)
Mária Čírová sa cvakla strapatá a bez zbytočných nánosov líčidiel.  (Zdroj: Instagram: M.Č.)

Viac o téme: Mária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu