Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi slovenská playmate prekvapuje: Nedávno ukazovala zvodné krivky a teraz... Ejha, kilá pribúdajú!

Playmate Nikola Zsuriková Zobraziť galériu (6)
Playmate Nikola Zsuriková (Zdroj: Foto: Instagram/Facebook N.Z.)

BRATISLAVA - Vyšla s pravdou von! Playmate Nikola Zsuriková (29) je bezpochyby atraktívna a zvodná žena. Svedčí o tom aj fakt, že sa objavila na titulke pánskeho časopisu Playboy, a to aj napriek tomu, že nemá dekolt upravený silikónovými implantátmi ako jej kolegyne. Pozornosť svojich fanúšikov si však v týchto dňoch vyslúžila niečím úplne iným ako svojím sexi zjavom. Brunetka totiž prekvapila vypuklým bruškom a... !

Atraktívna Slovenka Nikola Zsuriková sa v máji minulého roka objavila na titulke magazínu Playboy, kde mužské pohľady pútala svojimi mimoriadne zvodnými krivkami. O mesiac na to zaujala znova, a to svojím sexepílom či nezameniteľným štýlom na obrazovkách televízie JOJ v relácii Nákupné maniačky.

Muži, ktorí si na ňu brúsili zuby, majú však smolu. Táto 29-ročná kočka je totiž už dlhšiu dobu nielen šťastne zadaná, ale podľa najnovších informácií čaká spoločne so svojím exotickým priateľom Sofianom, aj svojho prvého potomka.

S radostnou novinou sa pochválila na sociálnej sieti, kde zverejnila ultrazvukovú snímku svojho dieťatka. „Som neskutočne šťastná, že vám môžem oznámiť, že ja a moja láska čakáme bábätko. Už teraz ho tak veľmi ľúbime,“ napísala k záberu Niki, ktorá svojmu pokladu už stihla vybrať aj skutočne originálne meno – Abraham Sasha Tadjine.

To, že brunetka skrýva pod šatami sladké tajomstvo, prezradili aj jej aktuálne fotografie, na ktorých jej vidno tehotenské krivky i vypuklé bruško. Budúcim rodičom gratulujeme!

 

Viac o téme: Nikola Zsuriková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu