Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Veľké problémy s malou bradavkou: Známej Slovenke vybehla priamo na pódiu!

Zuzana Šutjaková Zobraziť galériu (6)
Zuzana Šutjaková (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Ups! V rámci Bratislavských módnych dní, ktoré sa v našom hlavnom meste konali koncom septembra, sa slovenskí návrhári po prvýkrát predstavili aj v Prahe - vo štvrtok sa totiž konalo akési české pokračovanie tejto módnej šou. A hneď sa jednej z našich krások podarilo na seba strhnúť pozornosť všetkých. Potrápil ju totiž hlboký výstrih, z ktorého jej priamo na pódiu vybehla bradavka.

V pražskom Obecnom dome sa v rámci Bratislavských módnych dní uskutočnila vo štvrtok prehliadka slovenských návrhárov a značiek. Pri tejto príležitosti sa po móle prešli mnohé naše známe či menej známe krásky - a jednej z nich, sa neplánovane podarilo na seba strhnúť pozornosť všetkých prítomných.

Reč je o modelke Zuzane Šutjakovej, ktorá sa na pódiu predviedla vo zvodných šatách s hlbokým výstrihom. Ten však Slovenke v istom momente zliezol z oblého prsníka a... Pred zrakmi všetkých odhalil jej bradavku. A podľa výrazu tmavovláskinej tváre je jasné, že z nechceného odhalenia intímnych partií nebola veľmi nadšená. No čo, stáva sa... 

Slovenská modelka Zuzana Šutjaková mala na móle veľké problémy s bradavkou.
Zobraziť galériu (6)
Slovenská modelka Zuzana Šutjaková mala na móle veľké problémy s bradavkou.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Zuzana Šutjaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu