Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Járová ukázala rozkrok: Pozrite, ako to má TAM DOLE zarezané!

Andrea Járová Zobraziť galériu (5)
Andrea Járová (Zdroj: Instagram A.J.)

BRATISLAVA - Playmate Andrea Járová (32) je majiteľkou priam výstavnej postavičky. Svoje prednosti tak pochopiteľne deň čo deň vystavuje na obdiv a jej fanúšikovia sa môžu kochať a kochať. Dôkazom je aj jej aktuálny záber, ktorý by sa ale rozhodne nestratil ani na internetových stránkach pre dospelých. Otázkou preto ostáva - nie je to už príliš?!

Slovenská modelka Andrea Járová nie je žiadna hanblivka. Veď šteklivé outfity, odhalené prsia a sexi výraz v tvári sú jej už akousi povinnou výbavou. Svojou dokonale vypracovanou postavičkou sa rada pochváli aj na sociálnych sieťach, kde pravidelne zásobuje fanúšikov poriadne odvážnymi snímkami.


Z tohto vám bude pekelne horúco: Járovej hriešne telo len v sexi sieťke!


Tentoraz sa s fantáziou pohrala opäť a na internet zavesila fotografiu, z ktorej bude horúco najmä mužom. Blondínka však nebodovala len napumpovaným dekoltom, ale v tomto prípade sa rozhodla pridať aj čosi navyše. Andrea sa totiž cvakla v úplne priehľadnej bielizni a nechala tak vyniknúť doslova všetkým ženským partiám.

Jej zvodné „bodyčko” s vysokým vykrojením tvoril v spodných partiách len tenký prúžok látky, ktorý mala zarezaný tak, že známa provokatérka otrčila do objektívu aj takmer nahý rozkrok. Playmate rozhodne vie ako zaujať, otázkou ale ostáva, či takýmito zábermi už predsa len nezachádza za hranice únosnosti.

Provokatérka Andrea Járová otrčila do objektívu aj takmer nahý rozkrok.
Zobraziť galériu (5)
Provokatérka Andrea Járová otrčila do objektívu aj takmer nahý rozkrok.  (Zdroj: Instagram A.J.)

Viac o téme: Andrea Járová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu