Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drsný odkaz pre Vinczeho: Nešplhaj sa po Adelinom chrbte!

Viktor Vincze Zobraziť galériu (4)
Viktor Vincze

BRATISLAVA - Neveria mu! Najhorúcejšou témou týchto dní je vzťah Adely Banášovej (36) a Viktora Vinczeho (25). Mnohí ľudia si ale spočiatku mysleli že ide len o nejaký žart a táto informácia nie je pravdivá. Zdráhala sa tomu uveriť napríklad aj speváčka Tina. Ďalší si zas myslia, že mladému markizákovi ide len o zviditeľnenie. V tomto smere sa vyjadril aj jeden moderátor z komerčných rádií, ktorý poslal mladíkovi drsný odkaz.

Už nejaký čas sa šepkalo, že Adela Banášová má už po svojom boku niekoho nového. Identita jej aktuálneho priateľa však bola naozajstným šokom. Fakt24 totiž prišiel s tým, že ide o Viktora Vinczeho, čomu mnohí nechceli veriť. 

Spočiatku to vyzeralo, že ide len o žart, ktorý začal na Sajfovej svadbe a pokračoval pri nakrúcaní jeho internetovej relácie. Nahrával tomu aj fakt, že Adela a Viktor spočiatku používali iba formulku, že sa vyjadrovať nechcú. Veľa ľudí preto nevedelo, čo si má myslieť a málokto tomu na prvý raz uveril. Ako aj speváčka Tina. „Vyzabíjam vás, keď to nie je pravda!” napísala na instagram, čím dala jasne najavo, že aj ona pochybuje. 

Keď to však už začalo vyzerať naozaj reálne, Viktor sa zrazu stal terčom kritiky. Mnohí si totiž myslia, že sa chce iba zviditeľniť a takzvane sa šplhať po Adelinom chrbte. A takýto názor má evidentne aj moderátor z komerčného rádia. „Začala si so zajačikom Viktorom,” povedal najprv v stredajšom vysielaní na Adelinu adresu Tomaggio a následne poslal Vinczemu jednoznačný odkaz: „Ruky preč od tej Adelky, nešplhaj sa po jej chrbte, ak to nie je z lásky.”

Viac o téme: Adela BanášováViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu