Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Adela prvý raz o Vinczem, Viktor jej venoval srdiečko!

Viktor Vincze a Adela Banášová Zobraziť galériu (5)
Viktor Vincze a Adela Banášová

BRATISLAVA - Naozaj sú pár? To napadlo mnohým, ktorí sa včera dozvedeli, že Adela Banášová (36) má tvoriť pár s Viktorom Vinczem (25). Moderátorka sa k tomuto údajnému vzťahu nevyjadrovala, k markizákovi povedala pár slov až v dnešnom Teleráne. Zato on už včera večer zverejnil spoločnú fotku so srdiečkom.

Adela Banášová sa vraj na svadbe kamaráta Mateja Sajfu Cifru dala dokopy s Viktorom Vinczem, o čom ako prvý informoval portál Fakt24Ako sme vtedy informovali, spíker ich označil za nový párik. Všetci to ale vnímali ako žart a rovnako aj aktuálne video, v ktorom Sajfa za blondínku postavil zarámovanú fotografiu mladého markizáka. 

Nakoniec sa ale zdá, že nejde o srandu, ale títo dvaja sú naozaj spolu. Viktor totiž včera večer zverejnil spoločnú fotografiu s popisom, že ľúbi svoj život a nechýbalo ani veľavravné srdiečko. 

Pre médiá sa ani jeden z dvojice ku vzťahu nevyjadril, no táto téma sa skloňovala pri dnešnej Adelinej návšteve v Teleráne. Blondínka reagovala dosť vyhýbavo. „Bola taká vtipná sms od Peťa (Modrovského, pozn. red.): Ja som si myslel, že sa pýtajú na Horjána,” smiala sa Banášová. „Taký zmätok nastal všeobecný, ale myslím si, že to ustojíme,” povedala, na čo sa ozvala moderátorka, že im drží palce. „Všeobecne si myslím, že náš kolega Viktor Vincze je super človek,” dodala potom Adela. 

Viktor Vincze zverejnil spoločnú fotografiu s Adelou.
Zobraziť galériu (5)
Viktor Vincze zverejnil spoločnú fotografiu s Adelou.

 

Viac o téme: Adela BanášováViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu