Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Banášová sa už totálne zbláznila: Takto ste ju ešte nevideli!

Adela Banášová Zobraziť galériu (8)
Adela Banášová

BRATISLAVA – Opäť prekvapila! Po dlhšej prestávke sa moderátorka a momentálne najsledovanejšia žena slovenského šoubiznisu Adela Banášová (36) objavila na obrazovkách Markízy v obľúbenej Chart Show. A všetkým divákom vyrazila dych vďaka svojmu čudesnému outfitu. Blondínka sa totiž navliekla do totálne priliehavého kostýmu. Pozrite, ako v ňom vyzerala!

Návrat v čase! Napriek tomu, že je moderátorka Adela Banášová neustále verejnosti na očiach, i tak sa jej často podarí mnohých prekvapiť. A nebolo to inak ani v stredajšej Chart Show na Markíze. Televízni diváci sa nestačili čudovať, keď v istom okamihu nabehla blondínka pred kamery naozaj čudne oblečená. Na sebe mala totiž zvláštny priliehavý fialový overal.

Blondínka už počas svojej kariéry mala na sebe všeličo, a tak ani tentokrát si z toho ťažkú hlavu nerobila, aj keď obtiahnutý kostým zvýraznil jej krivky. Iba poznamenala, že bol pôvodne zrejme pre niekoho menšieho, keďže ju to všade ťahá. Nešlo však o bežný outfit, ale o kostým zo 70-tych rokov, aké kedysi s obľubou nosili aj členovia svetoznámej skupiny ABBA.

Pieseň tejto švédskej skupiny odznela aj priamo v štúdiu v podaní Adely a jej hosťami Gizkou Oňovou, Ferom Mikloškom a Filipom Tůmom. Nebola tak jediná, kto si takýto čudesný outfit na seba pred divákmi navliekol. Najviac si to užíval módny návrhár.

Adela Banášová v obtiahnutom overale. Aj jej hostia sa navliekli do kostýmov zo 70-tych rokov.
Zobraziť galériu (8)
Adela Banášová v obtiahnutom overale. Aj jej hostia sa navliekli do kostýmov zo 70-tych rokov.

Viac o téme: Adela BanášováChart Show
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu