Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Angelina a Brad v tom nie sú sami: TOTO sú najšokujúcejšie slovenské rozchody... A mohli za ne milenky!

Najšokujúcejšie slovenské rozchody. Zobraziť galériu (20)
Najšokujúcejšie slovenské rozchody.

BRATISLAVA - Najhorúcejšou témou týchto dní je bez pochýb rozchod Angeliny Jolie (41) a Brada Pitta (52). Dvojica sa rozvádza po dlhých 12 rokoch vzťahu - a za všetkým má byť milenka, s ktorou vraj herec podviedol svoju polovičku. My sme si posvietili na známe páry slovenského šoubiznisu, ktorých rozchod šokoval verejnosť najviac. A za mnohé mohli práve milenky!

Herec Pavol Topoľský

Herec prekvapil verejnosť tajným rozchodom len pred pár dňami. Nikto totiž ani len netušil, že sa rozišiel s manželkou Marikou a na nedávnej premiére muzikálu sa už objavil v spoločnosti novej priateľky, tanečnice Vierky (na fotke). Tá je navyše o 27 rokov mladšia. 

Angelina a Brad v
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Herec Sväťo Malachovský

Herec šokoval pred pár mesiacmi verejnosť svojím vzťahom s mladšou kolegyňou Petrou Molnárovou. No dvojicu začali ľudia spolu vídať už v čase, keď si všetci mysleli, že umelec vedie usporiadaný život s manželkou Ľubicou (na fotke). Malachovský však tvrdí, že Petra nie je príčinou krachu jeho manželstva. 

Angelina a Brad v
Zobraziť galériu (20)

Moderátorka Lucia Barmošová

Jojkárka má za sebou nielen šokujúci rozvod, ale v krátkom čase aj rozchod. Koncom roka 2014 sa jej po dlhých 14 rokoch rozpadlo manželstvo s Pavlom Barmošom (na foto). A hoci po roku slobody našla opäť spriaznenú dušu, dlho jej vzťah s novým partnerom nevydržal - nedávno sa nám totiž podarilo zistiť, že s Martinom Durasom už niekoľko týždňov netvorí pár. A on sa vraj už stretáva s inou.

Angelina a Brad v
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: TG)

Moderátorka Adela Banášová a tanečník Peter Modrovský

Rozchod známej dvojice by sa pokojne dal nazvať rozchodom roka 2016. Pár tvorili dlhých 7 rokov a dokonca plánovali spoločného potomka a budúcnosť: V júni však blondínka potvrdila koniec. Ten odôvodnila tým, že ich vzťah dozrel do štádia maximálneho možného naplnenia a kompatibility. „Myslím si, že sa nám ľahšie budú ďalej žiť naše životy na oddelených cestách,“ povedala pre Topky.

Angelina a Brad v
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Spevák Robo Papp

Známy spevák a dcéra známeho hudobníka Laca Lučeniča, Eva Papp Lučeničová (na fotke), sa minulý rok rozišli po dlhých 15 rokoch vzťahu - z toho deviatich manželských. Topkám to koncom septembra 2015 potvrdil samotný umelec. Hoci vtedy tvrdil, že za rozchodom nie je nikto tretí, pol roka po tom sa v spoločnosti ukázal s novou priateľkou. 

Angelina a Brad v
Zobraziť galériu (20)

Herečka Mirka Partlová a spevák Peter Cmorik

Minulý rok sa na verejnosť dostala informácia o tom, že hudobník a herečka prežívajú vo svojom vzťahu krízu. Za všetkým mal stáť mladučký herec Patrik Vyskočil, s ktorým mala blondínka prežiť románik. Hoci vtedy všetci tvrdili, že to tak nie je, o pár mesiacov neskôr Cmorik priznal rozchod. 

Angelina a Brad v
Zobraziť galériu (20)

Moderátorka Aneta Parišková 

Pôsobí to tak, že moderátorka skrátka nemá šťastie v láske. Najprv prežila nevydarený vzťah s otcom jej prvého dieťaťa Davidom Dočekalom. No ako manželov ich vnímal zrejme len málokto. Tri roky totiž nežili ani pod jednou strechou. Žiadosť o rozvod plavovláska podala, až keď stretla kanadského podnikateľa Marka Sedlmaira (na fotke). Tomu potom porodila ďalšie dve deti. No hoci to vyzeralo, že konečne našla muža svojho života, aj s ním sa napokon rozišla. 

Angelina a Brad v
Zobraziť galériu (20)

Speváčka Dara Rolins a spevák Matěj Homola

Rozchod tejto dvojice sa dá pokojne označiť za jeden z najponižujúcejších. Dara a Matěj mali vždy neštandardný vzťah - žili oddelene a aj dovolenky absolvovali každý zvlášť. Keď však speváčka otvárala obchod s nábytkom, po jej boku stál partner, ktorý sa dovtedy novinárom dosť vyhýbal. A zrazu jej pred objektívmi prejavoval lásku a nežnosti, čo pôsobilo podozrivo. Ako sa neskôr ukázalo, snažil sa len zahladiť svoju neveru. Českí novinári ho totiž po jednom z koncertov nachytali, ako si v dodávke užíva s inou blondínkou. A ich sexuálne stretnutia trvali celé 4 mesiace. 

Dara Rolins a Matěj
Zobraziť galériu (20)

Moderátorka Andrea Pálffy - Belányiová a hokejista Žigmund Pálffy

Moderátorka a športovec navonok pôsobili ako stabilný a ideálny pár. Veď napokon pár tvorili 4 roky a mali spolu aj dcérku Saskiu V roku 2010 však prišlo k nečakanému rozchodu. Známa Slovenka zrejme Žigovi prišla na hokejové nevery.

Rovnako šokujúci bol aj Pálffyho rozchod s fitnesskou Zorou Czoborovou. Dvojica tvorila pár 5 rokov a hovorili o svadbe. Románik však skončil potýčkou - brunetka tvrdila, že jej hokejista dal facku a on, že ho poškriabala na chrbte. Celú vec dokonca riešila polícia a Žigo musel zaplatiť kauciu 5700 eur, aby sa dostal z väzby. 

Andrea Belányi, Pálffy, Žigmund,
Zobraziť galériu (20)

Moderátorka Martina Mečiarová

Nevera stála aj za krachom manželstva bývalej markizáckej moderátorky Martiny Mečiarovej. Jej manžel Milan Mečiar si našiel mladšiu milenku Štefániu a ako sa neskôr prevalilo, dokonca spolu čakali aj dieťa. Aktuálne pár už spolu vychováva synčeka Milana. 

Angelina a Brad v
Zobraziť galériu (20)

Speváčka Patrícia Vitteková a futbalista Robo Vittek

Hoci známa dvojica už dlhšie netvorí pár, oficiálne sú stále manželmi. O krach ich dlhoročného vzťahu sa do značnej miery postarala jojkárska redaktorka Alexandra Orviská. Práve k nej mal mať totiž futbalista viac než blízko. Vypäté vzťahy napokon vyvrcholili v máji 2014, keď sa Patrícia a Alexandra pobili v jednom z bratislavských podnikov. Výsledok? Niekoľko vytrhnutých vlasov a prasknutý nos. 

Angelina a Brad v
Zobraziť galériu (20)

Moderátor Vilo Rozboril a bývalá šéfka Markízy Zuzana Ťapáková

Rozchod tejto dvojice bol jednoznačne najšokujúcejším v roku 2013. Moderátor a bývalá generálna riaditeľka Markízy sa rozišli krátko po tom, čo manažérku odvolali z funkcie. Blondínku Rozboril vymenil za šéfredaktorku bulvárneho denníka Júliu Kováčovú (na fotke v krúžku). No ani s tou už netvorí pár. Aktuálne si hrkúta so známou dermatologičkou Sandrou Novotnou. 

Angelina a Brad v
Zobraziť galériu (20)

Herečka Kamila Magálová

Neverní boli obaja! Pred štyrmi rokmi rezonoval médiami rozvod stabilného páru Kamily Magálovej a jej manžela Slavomíra. Dvojica sa totiž rozviedla po dlhých 40 rokoch manželstva. Spočiatku sa zdalo, že na vine je herečkin románik s kolegom Mariánom Geišbergom, no neskôr vysvitlo, že jej muž má toho za ušami viac než dosť. V súčasnosti je už ženatý s Danou Petranovou, s ktorou majú dokonca už aj dcéru Agátku. 

Angelina a Brad v
Zobraziť galériu (20)

Podnikateľka Nora Mojsejová a spevák Braňo Mojsej

Košická podnikateľka počas desaťročného manželstva s hudobníkom viackrát uvažovala nad ukončením manželstva, ale Braňo ju vždy nejako uchlácholil. V roku 2012 to však plavovláska dotiahla do konca. Príčin, ktoré ju k tomuto rozhodnutiu dohnali, bolo zrejme viac - mnohí si dodnes pamätajú Mojsejove opilecké excesy, či škandál s prostitútkami na hotelovej izbe. Dnes si už obaja žijú vlastným životom. 

Angelina a Brad v
Zobraziť galériu (20)

Herec Štefan Skrúcaný a herečka Zuzana Tlučková

Mnohých v roku 2007 prekvapil rozvod tejto dlhoročnej hereckej dvojice. Pár tvorili dlhých 22 rokov, no potom prišla manželská kríza a Skrúcaného porotcovanie na Miss Spiša. Práve tam sa totiž zoznámil s 22-ročnou redaktorkou Dominikou Lukáčovou (na fotke vpravo), ktorá bola zrejme posledným klincom do rakvy ich manželstva. Ani s tou však umelec už v súčasnosti netvorí pár. Dnes je šťastne ženatý s markizáckou moderátorkou Erikou Judínyovou. 

Angelina a Brad v
Zobraziť galériu (20)

Moderátorka Marianna Ďurianová a moderátor Libor Bouček

Markizácka hviezda a český moderátor tvorili pár len niekoľko mesiacov, keď sa zasnúbili. Áno si povedali v roku 2006 a rovnako bleskovo potom prišiel aj koniec. Ešte v tom istom roku sa totiž rozviedli. Dôvodom bol Mariannin románik s mníchovským podnikateľom Honzíkom Novotným. 

Marianna Ďurianová a Libor
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: Ján Zemiar, TV Markíza)

Moderátorka Miriam Kalisová a moderátor Peter Varinský

Markizácka dvojica tvorila pár dlhých 5 rokov. Potom prišla kríza... A hoci už na prvý pohľad bolo každému jasné, že sa medzi nimi niečo deje, problémy ešte dlho zatĺkali. Pritom brunetka sa v spoločnosti čoraz viac objavovala po boku iného muža - Martina Šmahela. S tým má dnes dcérku Miu. 

Angelina a Brad v
Zobraziť galériu (20)

Herečka Anka Šišková a režisér Jiří Chlumský

Neverou skončil aj vzťah známej slovenskej herečky. Pred dvomi rokmi ju totiž manžel opustil kvôli mladšej milenke. Ako blondínka prezradila, z partnerovho rozhodnutia bola v šoku a nevedela si vysvetliť dôvod krachu ich vzťahu. Celé sa to pritom odohralo len rok a pol po svadbe - Čech vraj jednoducho zatúžil po mladšej žene a odsťahoval sa z domu. 

Jiří Chlumský a Anna
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Modelka Adriana Sklenaříková a futbalista Christian Karembeu

Jedna z najúspešnejších slovenských topmodeliek sa rozviedla po dlhých štrnástich rokoch vzťahu. Rozchod blondínka potvrdila v marci 2011, no s futbalistom nežili spolu už dlhšiu dobu. Príčinou krachu ich zväzku vraj bolo, že od roku 2005 mali rozdielne pracovné aj súkromné aktivity. Vídali sa len zriedka a vzájomne sa odcudzovali. 

Angelina a Brad v
Zobraziť galériu (20)

Účastníčka reality šou Farma Jana Kállayová 

Najbúrlivejším rozchodom by sa pokojne dal označiť ten Jany Kállayovej. Blondínka totiž v lete roku 2014 prišla partnerovi na neveru - užíval si dovolenku pri mori s inou ženou. Pritom ona ho doma poslušne čakala a starala sa o ich niekoľkomesačného synčeka. Kontroverzná farmárka to potom neverníkovi poriadne vytmavila priamo na letisku, kde ho s milenkou načapala a rozišla sa s ním. Dnes je Jana šťastná po boku mladšieho futbalistu, za ktorého sa napokon minulý rok aj vydala. 

Angelina a Brad v
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Mirka PartlováDara RolinsNora Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu