Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Obrovský šok! Slovenská supermodelka Sklenaříková je v 46 rokoch tehotná?!

Adriana Sklenaříková Zobraziť galériu (5)
Adriana Sklenaříková (Zdroj: tf1)

BRATISLAVA - Tak to je teda prekvapenie! Známy francúzsky magazín Voici dnes oznámil veľkú novinu. Podľa ich informácií by sa mala krásna Adriana Sklenaříková (46), ktorá v roku 2016 potratila, dočkať vytúženého bábätka!

Modelka sa nikdy netajila tým, že by si chcela založiť veľkú rodinu. Bohužiaľ, dopriate jej to nebolo. V roku 2016 potratila a otvorene rozpráva i o tom, že stihla absolvovať už dve umelé oplodnenia. Výsledok však úspešný nebol.

Momentálne sa však zdá, že sa na ňu konečne usmialo šťastie. Podľa informácií zo spomínaného magazínu má byť blondínka v radostnom očakávaní a svojmu manželovi Aramovi Ohanianovi by mala prviesť na svet spoločného potomka.

Adriana Sklenaříková by sa tento rok mala dočkať svojho prvého dieťatka.
Zobraziť galériu (5)
Adriana Sklenaříková by sa tento rok mala dočkať svojho prvého dieťatka.  (Zdroj: Profimedia)

„Pre modelku, ktorá už začala strácať nádej, je to zázrak. Najmä po jej poslednom komplikovanom potrate v roku 2016. Jej sen sa splní a Adriana by mala porodiť svoje prvé dieťa v lete v roku 2018,“ napísal dnes francúzsky Voici s tým, že Sklenaříková mala kvôli tehotenstvu zrušiť i plánovanú cestu s manželom. Snáď teda všetko dobre dopadne a kráska sa stane mamou vytúženého bábätka. 

Viac o téme: Adriana Sklenaříková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu