Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezde šou Tvoja tvár znie povedome našli nádor: Už druhý... Krutá daň za otcovu neveru?!

Anna Slováčková s mamou Dagmar Patrasovou. Zobraziť galériu (4)
Anna Slováčková s mamou Dagmar Patrasovou. (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Obavy a neistota! Od uplynulej nedele hviezdi na obrazovkách Novy speváčka Anna Slováčková (21). Je totiž súčasťou českej verzie projektu Tvoja tvár znie povedome. A hoci pred kamerami blondínka sršala dobrou náladou a pozitívnou energiou, v skutočnosti prežíva náročné životné obdobie. Po tom, čo sa už raz pozrela hrozbe zákernej rakoviny do očí, jej lekári diagnostikovali ďalší nádor v prsníku. Je to krutá daň za otcovu neveru?!

Anna Slováčková je jednou z osmičky známych tvárí, ktoré od nedele hviezdia na obrazovkách Novy v českej verzii projektu Tvoja tvár znie povedome. Blondínka tam predviedla perfektný výkon plný entuziazmu a pozitívnej energie. O to prekvapivejšia je informácia, ktorá sa na verejnosť dostala len nedávno. 

21-ročnej dievčine totiž lekári diagnostikovali nádor v prsníku... Už druhý! Hrozbe rakoviny sa kráska pozrela do očí už v minulosti. A hoci, našťastie, nejde o zhubný typ, obavy a neistota ju sprevádzajú stále. „Teraz som bola znova na mamografe a našli mi tam zase niečo nové. Takže o 6 mesiacov ďalšia kontrola. Keby sa tie nádory menili, musela by som hneď podstúpiť liečbu. Teraz musím už len chodiť na kontroly,“ šokovala Slováčková v rozhovore pre MF Dnes. 

Ešte prekvapivejšie však boli jej slová o tom, čo jej diagnózu zrejme zapríčinilo. „Privolala som si to sama. Svojím uvažovaním, psychikou, stresom. To, ako som žila, nemohlo skončiť inak, ako nejakou chorobou. V tom období som maturovala, hrala divadlo a do toho som prežívala to, čo sa dialo doma. Bolo toho na mňa veľa,“ priznala Anna. 

Narážala pritom na svojho slávneho otca Felixa Slováčka, ktorý dlhodobo podvádzal jej mamu Dádu Patrasovú s výtvarníčkou Luciou Gelemovou. A hoci sa jeho aféra dostala na verejnosť, hudobník v romániku pokračoval aj ďalej. Zdá sa teda, že plavovláskin zdravotný stav je v istom zmysle aj krutou daňou za neveru známeho Čecha.  

Viac o téme: Tvoja tvár má známy hlas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu