Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Podvádzaná Patrasová (60) nevie, čo od dobroty: Vyzliekla sa do pása a odhalila tajomstvo!

Dáda Patrasová Zobraziť galériu (7)
Dáda Patrasová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Ide s dobou! Česká herečka a speváčka Dagmar Patrasová (60) si v poslednom období prešla ťažkými chvíľami. Jej manžel Felix Slováček (73) ju totiž vymenil za mladšiu a na verejnosti sa s tým vôbec netajil. Hoci nevera so známou umelkyňou poriadne zamávala, zdá sa, akoby opäť prežívala aj ona druhú mladosť. Po tom, čo výraznejšie schudla a našla si nového chlapa, sa nedávno opäť predviedla. Vyzliekla sa do pása a odhalila niekoľkomesačné tajomstvo. Pozrite, tomuto neuveríte...

Opäť prekvapila! Dagmar Patrasová bola v poslednom období v médiách zviditeľňovaná predovšetkým v súvislosti s neverou jej manžela Felixa Slováčka, ktorý sa neustále stretáva s oveľa mladšou ženou, než je jeho zákonitá partnerka. Nedávno však aj umelkyňa priznala, že je zamilovaná. Vzťah si buduje s Talianom Vittom, s ktorým sa už pozná dlhé roky. O tom, že aj známa Češka sa už záletmi svojho muža netrápi a prežíva  aj ona druhú mladosť, svedčí okrem zamilovanosti aj fakt, že podstupuje veci, na ktoré sa v jej veku odhodlá len máloktorá žena.

Najnovšie sa totiž brunetka vybrala na masáž, kde sa vyzliekla do pása a odhalila tajomstvo. Dádu už niekoľko mesiacov zdobí tetovanie na chrbte, ktoré si nechala urobiť v júni tohto roka. „To je anjelská harfa, tú som dostala od Aničky k okrúhlym narodeninám,“ pochválila sa v českých médiách Patrasová .

„Ja som len tak ako šplechla, že by som si možno tiež nejaké mohla dopriať. Ona to vzala vážne a vo veľkom utajení ma pozvala k sebe do bytu, a tam bola jej kamarátka, ktorá je skvelá. Vôbec to nebolelo, všetko to prebehlo, ako malo a ja som na to pyšná, mne sa to veľmi páči. Kedykoľvek sa zahľadím na to tetovanie, tak si zaspomínam na môjho ocinka harfistu,“ povedala herečka pre český Top Star magazín. Tetovanie sa vraj páči aj jej talianskemu priateľovi, ktorý je momentálne v Prahe, a tak je Dáda teraz šťastná a spokojná.

Dáda Patrasová ukázala nové tetovanie.
Zobraziť galériu (7)
Dáda Patrasová ukázala nové tetovanie.

Viac o téme: Felix SlováčekDagmar Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu