Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladá Slováčková o otcovej milenke: Neznášam ju... Ide jej len o to jedno!

Dagmar Patrasová s dcérou Annou Slováčkovou. Zobraziť galériu (6)
Dagmar Patrasová s dcérou Annou Slováčkovou. (Zdroj: Tv Nova)

BRATISLAVA – Nevie sa s tým zmieriť! Byť dcérou známych rodičov nie je vždy výhra. Svoje o tom vie aj dcéra českej herečky a speváčky Dagmar Patrasovej (60) a hudobníka Felixa Slováčka (73)- Anna Julie Slováčková (21), ktorá momentálne hviezdi v českej šou Tvoja tvár má známy hlas. Keďže jej rodičia v poslednom období prežívali vzťahové búrlivé obdobie, kolegovia z českého Blesku zisťovali, ako to celé berie mladá blondínka.

Česká herečka a speváčka Dagmar Patrasová si v poslednom období prešla ťažkými chvíľami. Jej manžel Felix Slováček si totiž našiel o 39 rokov mladšiu milenku Luciu Gelemovú a na verejnosti ju už predstavuje ako svoju partnerku. Hoci nevera so známou umelkyňou poriadne zamávala, nebola sama, ktorá túto situáciu niesla ťažko.

Ani ich deťom to nebolo ľahostajné, čo priznala v nedávnom rozhovore pre český Blesk ich dcéra Anna Julie Slováčková, ktorá momentálne žne úspech v českej šou Tvoja tvár má známy hlas. Bez servítky priznala, že jej je z otcovej milenky zle, keďže je medzi nimi taký veľký vekový rozdiel. „Vždy, keď si na to pomyslím, sa mi robí zle. Môj otec má 73 a tá ženská má 30 či koľko. Myslím si, že je to veľmi zvláštna dáma, keď si nájde sedemdesiatročného pána,“ povedala Slováčkova dcéra, ktorá si myslí že umelkyni ide iba o peniaze. „Áno, to si myslím, určite neverím, že je to o láske. Tu ženu neznášam, a to som ju nikdy osobne nevidela, našťastie. Keby sme sa stretli, tak by to skončilo zle.“

Na otázku, čo by robila, keby sa jej otec rozhodol založiť s milenkou rodinu, odvetila rázne: „To by u mňa skončil, absolútne! Mne nevadí, že si našiel milenku, chápem to. U nás doma sa rieši veľa vecí, takže ja sa mu naozaj nedivím, ale keby mal niekoho o 10-20  rokov mladšieho. Toto je vážne príliš.“

Napriek tomu, že obaja rodičia majú už nových partnerov, podľa slov Anny bývajú stále pod jednou strechou. „Mama má svoj život, má partnera. Poznali sa už dlho, ale nikdy spolu nič nemali, to až potom, čo sa stalo s otcom. Ale rodičia spolu naďalej bývajú a vychádzajú spolu dobre, pre mňa je to teraz lepšie, ako keď boli partneri. Ja ich oboch milujem,“ dodala na záver dcéra slávnych rodičov.

Viac o téme: Felix SlováčekDagmar PatrasováAnna Slováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu