Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mlsný Slováček neodolal nadupanému výstrihu: Preboha, veď je to žena jeho syna!

Felix Slováček Zobraziť galériu (5)
Felix Slováček

PRAHA - Nezaprel sa! Felix Slováček (73) je známym milovníkom žien a o jeho neverách sa dlho len šepkalo. Minulý rok to ale na neho už definitívne prasklo. To, že ženy a ich prednosti mu nie sú vôbec ukradnuté, dokázal aj na premiére nového muzikálu, kde sa zapozeral do pekelne nadupaného výstrihu. Lenže... Majiteľkou obdivovaných vnád je manželka hudobníkovho syna a zväčšili sa jej vďaka dojčeniu bábätka.

Felix Slováček má rád ženy a rád sa za nimi obzerá. Aktuálne má dokonca o 39 rokov mladšiu milenku. No ani to mu nebráni obdivovať aj iné príslušníčky nežného pohlavia. 

Na premiére muzikálu Alenka v krajine zázrakov ho fotografi prichytili rovno pri čumení do výstrihu, ktorý bol vďaka nadupaným vnadám naozaj neprehliadnuteľný. Ale Felix si predsa len mohol dať trochu pozor. Veď išlo o jeho vlastnú nevestu! 

Zväčšenými prsiami v rafinovanom outfite sa chválila muzikálová herečka Michaela Zemánková, známa aj z markizáckeho Hlasu Česko Slovenska. Felix Slováček mladší svoju lásku k brunetke priznal v máji minulého roka a počas tohto leta sa už mohli tešiť zo spoločného synčeka. 

Práve dojčenie sa evidentne Michaele postaralo o dekolt hodný pohľadu. Treba totiž poznamenať, že k nemu smerovali aj oči jej švagrinej Anny Slováčkovej. 

Nevesta Felixa Slováčka predviedla neprehliadnuteľný dekolt. Zľava: Felix Slováček mladší, Michaela Zemánková, Anna Slováčková a Felix Slováček
Zobraziť galériu (5)
Nevesta Felixa Slováčka predviedla neprehliadnuteľný dekolt. Zľava: Felix Slováček mladší, Michaela Zemánková, Anna Slováčková a Felix Slováček  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Felix Slováček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu