Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vdovec po Ivete Bartošovej (†48) po uši v problémoch: Hádky, surové napadnutie a súdny zákaz na krku!

Josef Rychtář Zobraziť galériu (5)
Josef Rychtář

PRAHA - Opletačky so zákonom! Vdovec po tragicky zosnulej Ivete Bartošovej (†48), Josef Rychtář (58), po údajnom fyzickom týraní svojej exmanželky Dariny Novej (58) znova čelí nepríjemnostiam. Po vlaňajšom surovom napadnutí sa totiž tentoraz dostal do silnej verbálnej potýčky so svojou bývalou. Dôsledkom by malo byť dokonca ďalšie vykázanie z vily v Říčanech.

Josef Rychtář sa preslávil svojou prchkou povahou už pri tragicky zosnulej Ivete Bartošovej. Veď ešte počas jej života mu mnohí vyčítali nielen jej nekončiace psychické trápenie, ale aj záhadné modriny, s ktorými sa speváčka objavovala. Dokonca sa našli aj takí, ktorí vinu z jej nešťastnej voľby pripisovali práve jemu.

Jeho násilnícke sklony sa ale najviac prevalili uplynulý rok, keď médiami obletela správa o údajnom týraní svojej exmanželky Dariny Novej. Pre surovú bitku museli zasahovať aj muži zákona a následky brutálneho útoku boli až natoľko vážne, že napadnutá žena nakoniec skončila v nemocnici.

Po tomto incidente dostal Rychtář súdny zákaz vstupu do vily v Říčanech, ktorý však po niekoľkých dňoch vypršal. Podľa najnovších informácií sa ale zdá, že známy násilník je nepoučiteľný a kufre si bude baliť znova. V auguste tohto roka totiž na žiadosť svojej exmanželky čelí opätovnému súdnemu vysťahovaniu.

Všetko sa to malo odohrať pre ostrú výmenu názorov bývalých partnerov. „V pivnici, kde som pílil drevo ma slovne napadla: ‘Ču*áku už ma nes*r, rozbijem ti hubu!’ kričala na mňa a ja som jej slovne vulgárne odpovedal,“ priznal pre český denník Aha! neslávne známy Čech. „Ale to už by nemal byť dôvod pre súdne vykázanie,“ dodal vdovec, ktorému patrí 1/6 sídla.

Dotknutý surovec sa tak všemožne bráni a vinu naopak zvaľuje na svoju bývalú ženu, ktorá je podľa jeho slov psychicky labilná. „Ten kto ma vyhľadával bola pani Nová, ktorá od vtedy, čo sme sa rozviedli, sa lieči u psychiatra,“ nahnevane uzavrel Rychtář. K aktuálnemu konfliktu však Darina Nová doposiaľ nevyjadrila žiadne stanovisko.

Viac o téme: Josef Rychtář
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu