Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nedožitá 50-tka Ivety Bartošovej: Toto je naozaj choré!

Iveta Bartošová by včera oslávila 50-ku. Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová by včera oslávila 50-ku.

PRAHA - To je vážne priveľa! Uplynuli už dlhé dva roky odvtedy, čo sa Iveta Bartošová (†48) rozhodla ukončiť svoj život skokom pod vlak. Včera by česká Popoluška oslávila svoje 50. narodeniny. Namiesto oslavy si však jej blízki môžu na krehkú blondínku už len zaspomínať. No nie všetky spomienky sú len pekné, z niektorých doslova mrazí... Vdovec Josef Rychtář (57) sa totiž po rokoch rozhodol prehovoriť o ťažkých chvíľach, ktoré speváčka prežívala kvôli Zdeňkovi Macurovi (41). To, čo robil, je vážne choré!

Strach a beznádej! Toto vraj dlhodobo prežívala česká legenda Iveta Bartošová kvôli svojmu ctiteľovi Zdeňkovi Macurovi. Dva roky po blondínkinej tragickej smrti, sa rozhodol o nepríjemných chvíľach svojej manželky prehovoriť vdovec Josef Rychtář.

Ako prezradil pre český denník Aha!, 41-ročný muž posielal v roku 2012 speváčke výhražné e-maily, z ktorých sa človeku doslova zdvíha žalúdok. A práve kvôli nim mala Popoluška padnúť na psychické dno. „Toto by malo ukázať, čomu chúďa Iveta čelila a aký je pán Macura dobytok. Tvrdil, že ju miloval a nakoniec jej písal také maily,“ povedal Rychtář. 

„On bol rozdvojená osobnosť. Písal nielen pobožné maily, vyznával jej lásku, ale dokonca jej písal, ako si ju chce vziať. Poslal dokonca doporučene žiadosť o ruku. A potom jej prostredníctvom mailu nadával, aká je to ku*da a koľko jej má zaplatiť,“ prezradil vdovec, ktorý má vraj všetky maily odložené. Iveta totiž na Macuru chcela podať trestné oznámenie, no zvláštne vyšetrovanie policajtky ich napokon od toho odradilo. „Chcela, aby Iveta doviedla svedkov od susedov, že Macura obchádzal dom a zaujímala sa, či sa Iveta nelieči na psychiatrii. To ju vtedy odradilo,“ spomína Rychtář.

Takto znela vraj Macurova žiadosť o ruku ku ktorej neskôr doplnil už aj vyplnený dotazník, ktorý je potrebný na uzatvorenie manželstva: „Ponúkam ti svadbu. Kúpil som už zlatý prsteň na znamenie toho, že to myslím vážne. Ty potrebuješ lásku a já tu lásku pre teba v srdci mám, inak by som túto ponuku ani neurobil. Ty si v jadre v podstate taký „králiček-bobeček“ a ja som tiež taký „králiček-bobeček“. Keď sme boli spojený telom aj dušou, nebol medzi nami žiaden problém až do chvíle, nech do toho prišli nejaký podivní duchovia...“ 

Keď však Iveta ponuku odmietla, Macura zmenil rétoriku a poslal jej doslova otrasný e-mail. „Už nikomu nehovor Miláčik, ja som ti veril, fuj, hnus! Bohužiaľ som naletel a ak ťa niekedy stretnem, poviem ti to na plné ústa. Nehnevaj sa, ale asi si len obyčajná vypočítavá k*nda! A pre mňa je to lekcia, že už do takýchto k*nd strkať nikdy nebudem! A ešte mi, prosím ťa, pošli cenník, koľko ti mám zaplatiť za to súloženie a ďalšie veci. Nechcem byť nikomu nič dlžný. Ja ti za to zaplatím. Od takých bezcharakterných ľudí, ako si ty, sa dá čakať čokoľvek,“ prerozprával nechutné slová vdovec. 

Šokujúce sú aj slová exmilenky Zdeňka Macuru Vlaďky Šulekovej. Tú vraj zamilovaný Čech nútil sa hrať na Ivetu. „Musela som sa za ňu prezliekať,“ povedala. „Neustále ma s ňou porovnával. Musela som robiť rovnaké veci, aké robil s Ivetou. Aj tie intímne! Dokonca ma nútil prezliekať sa za princeznú,“ priznala 41-ročná žena, ktorú vraj expartner každé ráno nútil hodinu sa modliť... A toto isté vraj robil aj s Bartošovou. Hm, tak ak je toto pravda, tak... Fúúha!

Viac o téme: Iveta Bartošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu