Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vdovec po Bartošovej žije na smetisku: Fuj, hromada odpadkov, myši a potkany!

Josef Rychtář Zobraziť galériu (10)
Josef Rychtář

PRAHA - To je ale nechutné! Vdovec po tragicky zosnulej Ivete Bartošovej (†48), Josef Rychtář (58), musí na seba, zdá sa, neustále pútať pozornosť. Najnovšie na seba upozornil poriadnym hnusom. Z domu, kde býva spolu s exmanželkou Darinou Novou (58), totižto urobil hotové smetisko. V garáži má tak hromadu odpadkov, myši i potkanov. Pozrite, ako to u neho vyzerá!

Lieta v ďalších problémoch! Vdovec po českej speváckej legende Ivete Bartošovej, Josef Rychtář, si opäť zavaril. Z domu, v ktorom býva s exmanželkou Darinou, urobil hotové smetisko. Nazhromaždil tam hromadu odpadkov, čo spôsobilo, že im po dvore začali behať myši a potkany.

„Už od mladosti trpí pán Rychtář nutkavou túžbou chodiť na smetiská a čokoľvek mu padne do oka, tak okamžite odtiahne domov. Vraj by sa to mohlo raz hodiť,“ posťažovala sa českému denníku Aha! pani Darina. Tá tento hnus už nevydržala a potom, čo všade nachádzala trus hlodavcov, sa rozhodla zavolať hygienickú stanicu.

„V čase kontroly neboli prítomné žiadne hlodavce (živé ani mŕtve), avšak boli zistené známky ich zvýšeného výskytu (ich exkrementy a možné úkryty),“ píše sa v správe Krajskej hygienickej stanice Stredočeského kraja, ktorá uznala oprávnenosť sťažnosti Rychtářovej exmanželky.

„Je to strašná situácia. Garáž na dvore je naprataná až po strop vecami zo smetiska, takže tá háveď tu má skvelé podmienky k množeniu. Ja ale v niečom takom žiť nechcem, ani nemôžem!“ sťažuje si Nová, ktorej spolunažívanie so známym českým vdovcov je zjavne poriadne náročné. „Súd nariadil pánovi Rychtářovi, že sa musí nechať vyplatiť a opustiť dom, ktorý patril mojim rodičom, ale než sa tak stane, tak tu z toho snáď nebude chovateľská stanica všelijakej hávede,“ dodala pre spomínaný denník Darina.

„Pani Nová robí rôzne akcie proti mojej osobe. Môj súkromný majetok nie je živočíšneho pôvodu. Neviem, čo by na tom kto zožral. Od 17. augusta som bol opäť vyhodený na základe klamlivého tvrdenia pani Novej. Pani Nová účelovo klame, so zámerom ma opäť poškodiť,“ obhajuje sa vdovec po Bartošovej a s iróniou dodáva: „Pokiaľ pani Nová videla potkana či myš, pravdepodobne pozerala do zrkadla.“ No nechajme sa prekvapiť, ako to medzi dvojicou nakoniec dopadne a či sa pani Nová bude musieť zmieriť so smetiskom v dome, alebo sa exmanžela zbaví raz a navždy.

Viac o téme: Josef Rychář
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu