Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prekvapenie v česko-slovenskej modelingovej súťaži!

Schwarzkopf Elite Model Look 2016 Zobraziť galériu (6)
Schwarzkopf Elite Model Look 2016 (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA – V reprezentatívnych priestoroch Pražského hradu sa v stredu uskutočnilo finále súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2016 pre Českú a Slovenskú republiku. Prekvapením bolo vyhlásenie ukrajinskej víťazky.

Najprestížnejšia modelingová súťaž na svete, do ktorej se každoročne prihlásia desaťtisíce záujemcov z takmer 40 krajín sveta, pozná už aj mená víťazov pre Českú a Slovenskú republiku. Stali sa nimi Jana Tvrdíková (15) a Jakub Čeřovský (18) za Českú republiku a Alice Niedelská (17) a Robert Haborák (17) za Slovenskú republiku. Víťazi budú reprezentovať svoje krajiny na svetovom finále v Lisabone, kde si rozdelia garantované zmluvy s agenturou Elite v celkovej hodnote 750.000,- EUR.

Prekvapením večera bolo vyhlásenie víťazky za Ukrajinu, ktorou sa stala Alina Dementieva (15). Alina z Ukrajiny odišla za dramatických okolností v minulom roku po vypuknutí vojenských konfliktov. Do súťaže se prihlásila na Slovensku, kde absolvovala aj semifinále. Momentálne žije v Českom Krumlove.

Schwarzkopf Elite Model Look
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

„Mám veľkú radosť z priebehu finále. Krásne finalistky a finalisti si publikum podmanili nielen svojou krásou, ale aj charizmou. Hostia mali možnosť vidieť jesenné módne trendy nejrenomovanejších zahraničných módnych domov. Spojenie všetkých týchto atribútov vytvorilo nádherný estetický zážitok,“ povedal riaditeľ súťaže Sáša Jány.

Schwarzkopf Elite Model Look
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Aj tento rok sa slávnostného finálového večera zúčastnili topmodelky agentúr Elite Prague a Elite Bratislava. „Veľmi ma teší, že finále Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR, opäť pomohlo vstúpiť do profesionálneho sveta modelingu mladým ľuďom z Čiech a Slovenska. Nielen víťazky a víťazi, ale všetci finalisti budú mať možnosť naviazať na úspešné kariéry topmodeliek ako Linda Vojtová, Hana Jiříčková, Miša Kocianová, Denisa Dvořáková a Michaela Hlaváčková. Dúfam, že postup z krásnych priestorov Španielskej sály Pražského hradu na svetové finále Elite Model Look, ktoré sa uskutoční v novembri, prinesie národným víťazom také možnosti, ako svetovým víťazkám posledných ročníkov Eve Klímkovej či Báre Podzimkovej,“ dodal Jány.

Viac o téme: Schwarzkopf Elite Model Look 2016
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu