Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Divoká párty a zásah policajtov: Lukáš Adamec to roztočil!

Lukáš Adamec Zobraziť galériu (9)
Lukáš Adamec

BRATISLAVA - Lukáš Adamec sa opäť dostáva na výslnie! Stal sa víťazom šou Tvoja tvár znie povedome, dostal moderátorský flek v Kolese šťastia... No nezanedbáva ani hudbu. S kapelou Horská chata má nový singel s názvom Jediná, ku ktorému točili aj videoklip. Ešte predtým mali od režisérky pokyn nafotiť pre potreby klipu párty zábery. A bol to naozaj divoký žúr, ktorý museli riešiť aj policajti. Premiéru klipu vám prinášame na topkách ako prví!

Samotný dej videoklipu sa odohráva počas kastingu, čo je prostredie veľmi známe najmä Lukášovi Adamcovi, ktorý si konkurzov počas svojej kariéry užil viac než dosť. Vo videu sa chalani z kapely snažia zaujať a ohúriť prísne porotkyne, ktoré si zahrali krásky z tria LADY COLORS: Kristína Mečko, Lenka LeRa Rakár a Mária Lechmanová, ďalej manželka Lukáša Adamca Mimi a ryšavka Dominika Horníková, ktorá sa tento rok stala 2. Vicemiss CarAt Tuning. Sympatickú produkčnú stvárňuje Caratka Simona Lukáčová, ktorá sa postarala aj o mejkap účinkujúcich.

Lukáš Adamec, basgitarista Ján Čižniar, gitarista Ivan Matúš a bubeník Miro Liška si natáčanie náramne užívali. Už pred samotným natáčacím dňom absolvovali žúr, na ktorom mali podľa zadania režisérky nafotiť bláznivé párty fotky zo života rockerov. Chalani si túto inštrukciu však vzali až príliš k srdcu, a tak sa nakoniec žiadna z fotografií neobjaví vo videoklipe, lebo by to bolo vysielateľné až po 22. hodine, nehovoriac o zásahu policajtov, ktorí museli na miesto akcie prísť až dvakrát, kvôli rušeniu nočného pokoja. No veru, i takýto je život rockerov.

Našťastie, samotné natáčanie prebiehalo bez komplikácii, muzikanti sa do svojich úloh vžili s maximálnym nasadením a ukázali, že sú nielen výborní hudobníci, ale že si zo seba vedia aj poriadne vystreliť.

VIDEO: Premiéra videoklipu Horskej chaty 

 

Viac o téme: Lukáš Adamec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu