Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Podzámska v deň svadby svojho EX: Kopla si do Chrena!

Elena Podzámska Zobraziť galériu (6)
Elena Podzámska (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Robí si z nich srandu! Keď sa koncom roka 2013 na verejnosť dostala informácia o rozchode herečky Eleny Podzámskej (44) a Mateja Chrena (35), bol to pre mnohých šok. Dvojica totiž otvorene hovorila o svadbe a plánovala spoločnú budúcnosť. No dnes je už všetko inak a tanečník sa v stredu oženil s vdovou po údajnom mafiánovi Petrovi Čongrádym, Lindou Zubčákovou-Čongrády (40). Pozrite, ako si do ich svadby „kopla“ známa Slovenka!

Elena Podzámska aktuálne o svojom súkromí veľa nehovorí. V minulosti však bola celkom zdielna. Otvorene hovorila o tom, že s Matejom Chrenom plánujú spoločnú budúcnosť a dokonca sa skloňovalo aj slovo svadba. Preto bolo pre mnohých veľkým prekvapením, keď sa koncom roka 2013 prevalila informácia o ich rozchode.


Nečakaný rozchod Podzámskej a Chrena: Opustil ju po 3 a pol roku!


Tanečník si však pomerne rýchlo za brunetku našiel náhradu. A už je z neho aj ženatý muž. V stredu povedal áno vdove po mafiánovi Petrovi Čongrádym, Linde Zubčákovej-Čongrády. Veľká svadba, ktorá sa konala v rozprávkovom kaštieli v Tomášove, samozrejme, prilákala aj obrovskú pozornosť médií. 

No a keď si fotografi na mieste veselice urobili spoločnú fotku, na sociálnej sieti Facebook pod ňou nechýbal ani komentár Chrenovej ex Podzámskej. A z veľkého dňa svojho bývalého partnera sa poriadne vysmiala. „Nechcem súdiť, ale táto svadba sa mi nezdá akosi celebritná... Snáď len ‚wanna be‛napísala pod snímku Elena. Srandu si robila aj z toho, že na tejto udalosti nechýbala ani ona. To samozrejme nie je pravda, medzi pozvanými hosťami pochopiteľne nefigurovala. 

Elena Podzámska si zo svadby svojho ex Mateja Chrena urobila na Facebooku srandu.
Zobraziť galériu (6)
Elena Podzámska si zo svadby svojho ex Mateja Chrena urobila na Facebooku srandu.  (Zdroj: Facebook)

 

Viac o téme: Matej ChrenElena Podzámska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu