Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Čongrádyho vdova tretíkrát vydatá: Chrena si brala v bielom!

Linda Zubčáková-Čongrády a Matej Chren sa brali v Tomášove. Zobraziť galériu (7)
Linda Zubčáková-Čongrády a Matej Chren sa brali v Tomášove. (Zdroj: Jan Zemiar)

TOMÁŠOV - Už sú svoji! Tanečník Matej Chren (35) sa v stredu prvýkrát vo svojom živote oženil. Bral si Lindu Zubčákovú-Čongrády (40), vdovu po údajnom mafiánovi Petrovi Čongrádym. Pre brunetku to bola tretia svadba. Napriek tomu zvolila biele šaty. Do najnovšieho manželského zväzku vkročila s úsmevom na tvári.

Tanečník Matej Chren sa po rozchode s herečkou Elenou Podzámskou dal v roku 2014 dokopy opäť so staršou ženou. Začal si s Lindou Zubčákovou-Čongrády, vdovou po údajnom mafiánskom bossovi. Brunetka sa potom ešte raz vydala a do vzťahu s hviezdou Let´s Dance vstupovala s dvomi deťmi od dvoch rôznych mužov. 

A Matej sa po dvoch rokoch chodenia rozhodol, že sa stane manželom číslo tri. Linda zrejme verí porekadlu „do tretice všetko najlepšie” a povedala mu áno. Párik sa zosobášil v stredu v kaštieli v Tomášove, kam pozvali 125 hostí. No nikto iný tam prístup nemal, pre verejnosť bolo miesto sobáša uzavreté.

Napriek tomu sa nám podarilo nevestu zachytiť. V ústrety tretiemu manželstvu kráčala s úsmevom na tvári. A zaujímavé je, že zvolila biele šaty – mnohí ľudia sú pritom presvedčení, že také by si mala obliecť len mladá nevesta, ktorá sa vydáva po prvý raz. 

Ako sme zistili, Chren nedodržal dávny zvyk, že by mal svoju nastávajúcu vidieť až na obrade a jej svadobné „rúcho” poznal dopredu. „Viem, aké šaty bude mať nevesta. Zvyky veľmi nebudeme mať, len prenesiem nevestu cez prah a budeme jesť spoločne z taniera,” prezradil nám pár hodín pred obradom. 

Linda Zubčáková-Čongrády kráčala v ústrety ženíchovi s úsmevom na tvári.
Zobraziť galériu (7)
Linda Zubčáková-Čongrády kráčala v ústrety ženíchovi s úsmevom na tvári.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Linda Zubčáková-Čongrády mala biele šaty s čipkou vo vrchnej časti.
Zobraziť galériu (7)
Linda Zubčáková-Čongrády mala biele šaty s čipkou vo vrchnej časti.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Matej Chren
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu