Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slezáčkova najhoršia predtucha sa naplnila: Z jeho slov po rokoch mrazí!

Juraj Slezáček Zobraziť galériu (5)
Juraj Slezáček (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Slová, z ktorých behá mráz po chrbte! V piatok večer Slovenskom otriasla smutná správa. Vo veku 73 rokov nás navždy opustil legendárny herec a uznávaný divadelný pedagóg Juraj Slezáček (†73). Málokto však vedel, že to, čoho sa umelec pred rokmi najviac obával, sa mu nakoniec stalo aj osudným.

Nezabudnuteľný umelec Juraj Slezáček prehral v piatok večer svoj náročný boj so zákernou chorobou. Zdrvujúca správa zasiahla nielen umeleckú obec, ale doslova pohltila davy hercových fanúšikov, ktorí si ho obľúbili najmä vďaka jojkárskemu seriálu Panelák. V tom čase mu však diagnostikovali rakovinu ústnej dutiny, a tak sa musel svojho koníčka nadobro vzdať.


Obrovská rana pre umeleckú obec: Zomrel obľúbený herec Juraj Slezáček (†73)!


V období, keď však ešte ani len netušil, aký trpký osud si pre neho život prichystal, vyslovil pre markizácky magazín Reflex svoju doslova mrazivú predtuchu. „Začínam byť trošku poverčivý, začínam nemať rád august. U nás koluje herecká ‚průpovidka‛, že vždy traja odchádzajú,“ smutne skonštatoval legendárny Juraj Slezáček tesne po tom, čo v roku 2013 odišli do hereckého neba Jozef Adamovič, Jozef Bednárik a Viera Strnisková.

Umelcove obavy sa po troch rokoch, žiaľ, potvrdili a za svojimi kolegami sa odobral práve v auguste na večný odpočinok aj on sám. A keďže sa hovorí, že smrť kosí väčšinou po troch v krátkom časovom intervale, ostáva len dúfať, že sa maestrove slová v tomto prípade napokon do bodky nenaplnia.

Viac o téme: Juraj Slezáček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu