Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sklenaříkovej veľké trápenie: Vrátila by som čas!

Adriana Sklenaříková Zobraziť galériu (5)
Adriana Sklenaříková (Zdroj: Profimedia)

MONAKO - Prežíva ťažké chvíle! Obraz klasickej rodiny s deťmi bol pre ňu spočiatku úplne cudzí. Postupom času však svetová topmodelka Adriana Sklenaříková (44) zmenila svoj názor a túžba po vlastnom potomkovi bola rokmi stále silnejšia. Podľa rozhovoru pre francúzsky týždenník Gala si už ale aj samotná plavovláska začína uvedomovať, že čas mať dieťa pre ňu už možno aj vypršal.

Je sexi, je úspešná a jej krásu obdivujú nielen muži, ale aj ženy po celom svete. Zdá sa, že život topmodelky so slovenskými koreňmi Adriany Sklenaříkovej je priam závideniahodný. No iba navonok. K dokonalému šťastiu totiž plavovláske chýba vlastný potomok.

Jej vyčkávanie s tehotenstvom sa začalo pri prvom manželovi Christianovi Karembeuovi, s ktorým sa jej nepodarilo mať dieťa, pretože ho sama nechcela. Túžba po rodine však s pribúdajúcimi rokmi samozrejme prudko narastala a svoju nerozvážnosť si blondínka dodnes nedokáže prestať vyčítať.

„Keby som tak mohla vrátiť čas, určite by som na materstvo pomyslela vo vhodnej chvíli. Ale vtedy som bola obklopená množstvom celebrít, ktoré sa stali matkami až po štyridsiatke. Mala som tak pocit, že mi ešte ostáva veľa času,“ smutne priznáva Adriana.

Dva roky po rozvode s francúzskym futbalistom sa ale dlhonohá plavovláska vydala za miliardára Andrého Ohaniana. No a práve pri tomto mužovi cíti silnú potrebu stať sa matkou. Vzhľadom na vek blondínky to však s počatím už nebude také jednoduché. A túto skutočnosť si uvedomuje už aj samotná modelka.

„Každý mesiac čakám, že budem mamou. Sledujem sa a snažím sa posúdiť, čo mi chce povedať moje telo. Pokiaľ by sa mi to podarilo, bola by som najšťastnejšou ženou na svete,“ skonštatovala Sklenaříková. Akým smerom sa bude uberať jej chuť založiť si rodinu, je otázne. Jedno je však isté, biologické hodiny sú neúprosné a v tomto prípade už netikajú, ale doslova bijú na poplach.

Viac o téme: Adriana Sklenaříková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu