Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Srdcervúce tajomstvo Adriany Sklenaříkovej: Potrat!

Adriana Sklenaříková Zobraziť galériu (5)
Adriana Sklenaříková (Zdroj: Facebook A.S.)

PARÍŽ - Byť matkou a založiť si rodinu je zbožným želaním takmer každej jednej ženy. Inak na tom nie je ani Adriana Sklenaříková Karembeu (45), ktorej doteraz život vytúžené bábätko nedoprial. Krásna modelka však najnovšie vyšla von s bolestivým tajomstvom. Tehotná už bola...

„Keď som sa dozvedela, že som tehotná, žiarila som šťastím,“ povedala Adriana v rozhovore pre francúzsky týždenník Paris Match s tým, že ide o pomerne čerstvú ranu. Tehotná totiž bola minulý rok. „Bohužiaľ, v siedmom týždni tehotenstva som o dieťatko prišla,“ prezradila zdrvená Topmodelka, ktorá potrat, pochopiteľne, znášala ohromne ťažko.

„Mesiace po tom, vždy keď okolo mňa prešla tehotná žena, alebo dieťatko, bolo mi do plaču. Strašne túžim po tom, aby som sa stala matkou," priznala sympatická kráska, ktorá nestráca nádej a o dieťatko sa chce i napriek pomerne pokročilému veku na materstvo ešte pokúsiť. „Ak tento pokus opäť zlyhá, tak to vzdám. Začnem sa zmierovať s tým, že matkou nikdy nebudem," vyslovila pre magazín kruté, no úprimné slová Sklenaříková, ktorá je momentálne vydatá za arménskeho podnikateľa Arama Ohaniana, s ktorým žije v marockom Marakéši. 

Viac o téme: PotratAdriana Sklenaříková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu